Acwell – Nytt merke hos Skincare Junkie

Acwell – Nytt merke hos Skincare Junkie

Vi er så glade for å introdusere Acwell hos Skincare Junkie! Dette er et merke med flere “stjerneprodukter” som virkelig fungerer. Merket er elsket av hudpleie-entusiaster over hele verden, og skiller seg ut i jungelen av koreansk hudpleie.
Acwell kombinerer Hanbang, som betyr tradisjonell koreansk urtemedisin, med mer moderne ingredienser og teknologi. De fokuserer på å bruke de mest effektive, fermenterte Hanbang ingrediensene som for eksempel lakrisrot. Dette blir det bra hudpleieprodukter av!

Lakrisrot er en ingrediens man ofte ser i K-beauty produkter fordi den ikke bare beroliger rødhet med sine betennelsesdempende egenskaper, det er også et naturlig lysnemiddel som kan jevne ut pigmentflekker og røde arr etter kviser. Forskning viser dessuten at lakrisrot kan redusere betennelse når det påføres hud med tilstander som psoriasis og dermatitt. Alle vil nok finne noe som passer i dette merket, og produktene er spesielt utviklet for sensitiv og “trøblete” hud. Produktet de er mest kjent for og som det selges vannvittige mengder av er Acwell Licorice pH Balancing Toner.

Les mer om toneren og de 6 andre produktene vi har tatt inn her:

Acwell Licorice pH Balancing Cleansing Toner er en toner som renser huden og samtidig jevner ut hudtonen din. Denne toneren har et pH-nivå på 5,5 for effektivt å balansere huden etter rens. Den inneholder store mengder lakrisvann og peonekstrakt som sammen reduserer pigmentflekker og røde arr etter kviser. Ekstrakt av grønn te hjelper til å berolige irritert hud og tilfører masse antioksidanter til huden. Toneren er også kjent for å gi huden skikkelig glød, eller også kalt “honey skin”. Etter bruk av denne toneren er huden din renset, preppet og full av fuktighet og glød! Og med kontinuerlig bruk vil de fleste se en klar forbedring i forhold til en mye jevnere hudtone.

Acwell Bubble Free pH Balancing Cleanser er en rens som balanserer hudens pH-verdi da den har den perfekte pH-verdi på 5,5. Det er en rens som ikke skummer og er fri for uttørrende og irriterende ingredienser, den egner seg derfor veldig godt for hud som er sensitiv og lett blir rød og irritert etter rens. Den er formulert med lakrisrotekstrakt, aloe vera og centella asiatica som sammen roer og hydrerer huden ved hver rens. Trollhassel og salisylsyre hjelper til å holde urenheter og kviser på avstand. Denne renser er perfekt som en morgenrens eller etter oljerens på kvelden. Den er fri for sulfater og perabener.

Acwell Aquazene Effector er en fuktighetsgivende 2-i-1 oljefri essens som tilfører masse fuktighet og roer rød, irritert hud. Den har en deilg gelè lignende tekstur og trekker superraskt inn i huden, og kan fungere både som en essens men også som en lett fuktighetskrem. Lakrisrot bidrar til å redusere rødhet og pigmenteringer i huden. Aloe vera og centella asiatica ekstrakt roer, fukter og balanserer huden. Essensen vil også ha god effekt på urenheter og kviser, samt gjøre huden mer spenstig ved kontinuerlig bruk. Den er fri for parabener, mineralolje, sulfater, animalske ingredienser og kunstige fargestoffer.

Acwell Aqua Clinity Cream er en lett, men nærende krem som gir fuktighet og revitaliserer dehydrert, trøtt hud. Den inneholder Puritox Jin, en plantebasert blanding av ingredienser (pionekstrakt, trollhasselekstrakt, lakrisekstrakt og bergamottfruktolje) som beroliger og forbedrer hudtesksturen. I tillegg til dette inneholder den centella asiatica ekstrakt og hyaluronsyre som sammen roer irritert hud og tilfører plenty med fuktighet. Kremen absorberes raskt i huden og etterlater den frisk og gjennomfuktet. Formulaen er fri for kunstig parfyme, parabener, sulfater, kunstige fargestoffer, animalske produkter, alkohol og mineralolje.

Acwell Betaglution Ultra Moisture Milk Oil er en lett ansiktsolje med en deilig, kremete konsistens som spres lett utover huden. Den pleier tørr og sliten hud med planteekstrakter og oljer fra soyabønner, havre, salvie, bygg og ris. Den inneholder også betaglukan som er en næringrik ingrediens som stammer fra sopp og har sterke antiage egenskaper og tilfører fuktighet på dypet. Opplev at huden får næring og fuktighet av en olje uten at den blir fet og klissete. Med denne ansiktsoljen gir du huden din et boost av vitaminer, mineraler og antioksidanter som vil beskytte huden din og dessuten gi deg en fantastisk glød! Fri for mineralolje, parabener og syntetisk parfyme.

Acwell UV Cut Waterproof Sun Cream SPF50+ PA++++ er en solkrem som er vannfast og sitter svært godt på huden, slik at du er beskyttet selv under anstrengende aktiviter og bading. Det er en solkrem med fysiske filter og svært høy UVA og UVB beskyttelse. Den er full av hudnyttige ingredienser som niacinamide, centella asiatica ekstrakt og panthenol som sammen vil jevne ut hudtonen, roe irritert hud og tilføre fuktighet. Aloe vera ekstrakt og kamilleekstrakt er også tilsatt for å roe huden, noe som gjør den perfekt for sensitive hudtyper. Den er fri for parabener, kunstig parfyme, animalske ingredienser, mineralolje og alkohol.

Acwell No 5.5 pH Balancing Micro Cleansing Foam er en ansiktsrens med perfekt pH verdi på 5,5 som renser huden uten å tørke den ut eller irritere den. Formulaen er allergivennlig og skal tåles av selv de mest sensitive hudtyper. Den inneholder lakrisrotekstrakt som beskytter huden og allantoin for å berolige og fukte.

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *