Cosrx AC Collection – Ny serie for deg med akne hud

Cosrx AC Collection – Ny serie for deg med akne hud

Cosrx gjør det igjen! Atter en gang har de skapt fantastiske produkter rettet mot hudproblemer, denne gangen er det en egen linje for aknehud av mer eller mindre alvorlig grad.

Alle produktene i denne serien inneholder Centella asiatica – en helbredende urte som virker beroligende og reparerende på huden. Ikke bare har den helbredende egenskaper, den vil også bidra til å redusere kviser og utslett på grunn av sine anti-bakterielle egenskaper. Og som om ikke det var nok kan den hjelpe til å redusere størrelsen på porene dine og stimulere kollagenproduksjonen, noe som vil gjøre huden din mer smidig og fast.

Kort sagt så er Centella asiatica en vidunder-urt alle kan ha nytte av å bruke i hudpleieproduktene sine.

La meg prensentere de 4 produktene vi har tatt inn fra Cosrx AC Collection:

Cosrx Ac Collection Calming Foam Cleanser – En deilig, kompakt skumrens som renser porene dine for skitt og overflødig olje. Rensen fungerer også godt til å fjerne sminke for deg som ikke dobbel-renser huden med en oljerens først. I tillegg til 3 ulike former av centella asiatica, inneholder rensen Lavendel som er en effektiv helbredende, antiinflammatorisk og antiseptisk ingrediens. Rensen inneholder også en god porsjon salisylsyre som trekker dypt ned i porene og løser opp overflødig olje, skitt og smuss.

Rensen har en forsåvidt høy pH verdi på rundt 9, noe som er greit å vite dersom du foretrekker en rens med lav pH. Vanligvis foretrekker jeg renser med lav pH selv, men jeg må si at denne rensen bekrefter at det alltid finnes unntak. Jeg opplever ikke rensen som uttørrende selv om den virker dyprensende. Nå skal det sies at jeg ikke bruker rensen hver dag, men noen ganger i uken når huden kjennes oljete eller jeg har fått noen nye urenheter. Til informasjon så har jeg kombinasjonshus med fet T-sone og normal hud i kinnene. Jeg vil si at denne rensen egner seg best for fet eller fet/kombinert hud. Kjøp rensen HER.

Cosrx AC Collection Calming Liquid Mild – Denne toneren passer for alle hudtyper som lider av urenheter, kviser og akne. Toneren kommer i en lekker frostet, klar flaske som gjør seg utmerket på baderomshyllen. Toneren inneholder hele 85 % grønn te bladvann – en kraftig antioksidant som vil styrke hudens beskyttelsesbarriere og her kraftig anti-age egenskaper.

Cosrx AC Collection Calming Liquid Mild – Denne toneren passer for alle hudtyper som lider av urenheter, kviser og akne. Toneren kommer i en lekker frostet, klar flaske som gjør seg utmerket på baderomshyllen. Toneren inneholder hele 85 % grønn te bladvann – en kraftig antioksidant som vil styrke hudens beskyttelsesbarriere og her kraftig anti-age egenskaper.

Toneren inneholder også en god dose Tea tree som er en fantastisk ingrediens dersom du sliter med kviser og akne. Tea tree brukes for å behandle infeksjoner i huden på grunn av sine helbredende og desinfiserende egenskaper. Denne ingrediensen er antibakteriell, soppdrepende, antiseptisk, antimikrobiell og kan hjelpe sårheling og redusere arrdannelse.

Den annen effektiv aknebekjempende ingrediensen i toneren er betainsalicylat, en mildere form av salisylsyre, som vil eksfoliere huden og løse opp tette porer noe som bidrar til færre nye utbrudd.
Den innholder også Sulfur som vil tørke ut og hele kviser.

Toneren har også fuktighetsgivende ingredienser som glycerin, panthenol og hyaluronsyre. Den har en pH verdi på 5 som er en perfekt pH verdi for å balansere huden etter rens. Konsistensen er veldig tynn og den gir en god dose fuktighet uten at huden får et klissete belegg. Toneren passer for alle hudtyper.

Tips: For å behandle områder som er trøblete kan du dynke en bomullspad med toneren og la den ligge på huden i 5-10 minutter for ekstra effekt.

Kjøp toneren HER.

Cosrx AC Collection Calming Liquid Intensive – Denne toneren vil jeg bare anbefale til de som har fet hud/fet T-sone da dette er kraftige saker! Det er en oppgradert versjon av Cosrx Natural BHA Skin Returning A-Sol, og det er en mye sterkere versjon enn Cosrx Ac Collection Liquid Mild. Den inneholder en del av de samme ingrediensene som liquid mild; Tea tree, hyaluronsyre, sulfur, betain salisylsyre, panthenol og Centella asiatica. Men der stoppper likhetene.

Størsteparten av ingrediensene i denne toneren er Propolis – en god venn av de med akneutsatt hud. Propolis lages av honning bier og har blitt brukt til medisinske formål i tusenvis av år. Den er kjent for sine antibakterielle, antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper, samt at den speeder opp sårhelingen. Alt dette er jo svært nyttig for akne hud. I tillegg er det en svært effektiv fuktighetsgivende ingrediens.

Også denne toneren inneholder betain salisylsyre som nevnt over her
vil eksfoliere huden og løse opp tette porer, noe som bidrar til færre nye utbrudd. Den inneholder også to AHA syrer, glykolsyre og melkesyre. Begge disse syrene er svært effektive når det kommer til eksfoliering og å øke cellefornyelsen. Begge disse syrene er i tillegg antiinflammatoriske og vil hjelpe til å redusere betennelse og rødhet i huden.

Jeg kan heller ikke unnlate å nevne to svært viktige ingredienser når det kommer til akne bekjempelse. Sulfur vil tørke ut og hele kviser, mens sink hjelper til å kontrollere oljeproduksjonen og har antibakterielle egenskaper.

Det er viktig å merke seg at denne toneren inneholder alkohol, det er en effektiv ingrediens når den blir brukt riktig sammen med andre ingredienser som balanserer alkoholen. Alkohol har en desifiserende effekt og gjør at andre ingredienser trenger dypere ned i huden. Likevel er det noen som er sensitive mot alkohol i hudpleie, da er det lurt å heller velge Liquid mild versjonen som er uten alkohol.

Kjøp toneren HER.

Cosrx AC Collection Acne Patches – Cosrx er kjent for sine fantastiske og populære kviseplaster, og dette er en suveren oppgradering!

De nye ultratynne og nærmeste usynlige plastrene kommer i 3 ulike størrelser; 9 stk small(9x13mm), 9 stk medium(11x16mm) og 8 stk large(15x23mm) – 26 stk tilsammen. De ovalformede hydrokolloide plastrene suger rett og slett verk ut av kvisene dine. Det er ren magi!

Ytterkantene av plastrene gjør at de fester seg ekstra godt på huden og holder seg på plass på buede områder i ansiktet som for eksempel kjevepartiet, hårlinjen og til og med på kroppen din. Plastrene er designet for å trekke verk ut av kviser uten risiko for arrdannelse, samtidig som centella asiatica ekstrakt roer ned betennelsen. De ulike størrelsene på plastrene gjør at du kan dekke alt fra småkviser til store cystiske kviser. Det største av plastrene kan dekke over flere kviser som er plassert inntil hverandre samtidig.

Det er viktig å nevne at også kviseplastrene, som resten av produktene i AC Collection serien, er tilsatt Centella asiatica for å øke helingsprossesen i huden.

Kjøp kviseplastrene HER.

Skrevet av Janniche Hyldmo

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *