Endelig er snegle- bestselgerne tilbake på lager!

Endelig er snegle- bestselgerne tilbake på lager!

Har du noen gang lurt på hva som er våre mest populære og bestselgende produkter? Vi har flere bestselgere, men de som topper statistikken måned etter måned er defintivt Cosrx Advanced Snail produktene. Og det er ikke så rart, for dette er produkter som holder det de lover.

Jeg har selv brukt og elsket Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence og Cosrx Advanced Snail 92 All In One Cream i flere år. Nå har jeg også forelsket meg i det siste tilskuddet på stammen i denne linjen – Cosrx Advanced Snail Peptide Eye Cream. Som selverklært hudpleiejunkie gjennom flere år, så er jeg ikke av den mest trofaste typen når det kommer til hudpleie. Jeg kan likevel med hånden på hjertet si at disse produktene har vært med meg, og i bruk, de siste tre årene.

Cosrx Advanced Snail 92 All In One Cream – En evig favoritt!

Det er rett og slett noe nærmest magisk over effekten snegleslim har på min hud. Og ikke bare min hud, både min mann og barna på 8 og 14 har glede av snegleslim her i huset. Og jeg kan fortelle at vi har vidt forskjellige hudtyper, så dette er produkter som stort sett alle kan bruke.

Cosrx Advanced Snail Peptide Eye Cream – det nyeste tilskuddet i sneglelinjen til Cosrx

Så hvorfor elsker jeg disse snegleproduktene så mye? Kort fortalt så gir de masse fuktighet og næring som huden min elsker. Jeg opplever også at de har en beroligende og helende effekt på huden min. Som sagt tidligere, så eksprimerer jeg endel med hudpleie – med varierende resultat. Få ting roer huden min bedre en nettopp snegleslim. Akne er også en ting jeg har opplevd at har roet seg med påføring av disse produktene. Jeg må også si at jeg opplever en reduksjon av fine linjer i huden. Dette er selvsagt ikke beviselig, men likefullt min oppfattelse.

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence – Bestsegende essens

Jeg bruker disse produktene i kombinasjon med andre hudpleiefavoritter. Det er ingen regel som sier at man bør og skal bruke kun produkter innenfor samme merke eller hudpleielinje. Akkurat nå er det sneglekremen og øyenkremen som er i rotasjon hos meg. På mine eldre dager(jeg rundet akkurat 42) har jeg faktisk opplevd at huden har blitt mer normal og til tider tørr/dehydrert. Jeg bruker derfor ofte sneglekremen som et slags serum og topper den med en krem som er litt rikere. Men det er ikke mer enn et år siden det holdt lenge med sneglekremen som eneste fuktighetskrem. Akkurat rundt dette er man nesten nødt til å prøve seg frem, det kommer mye ann på hudtype og alder.

Har du lyst til å lese mer utfyllende om snegleprodukter, hvordan det fremstilles og effekten det har på huden? Jeg skrev et blogginnlegg for et par år siden om dette temaet, det finner du her.

Skrevet av Janniche Hyldmo

Share this post

Comment (1)

  • Kristin Torsnes Reply

    Veldig hyggelig handleopplevelse!

    5. juni 2020 at 22:30

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *