Endelig! Serumene fra Beauty of Joseon har landet hos oss

Endelig! Serumene fra Beauty of Joseon har landet hos oss

Disse tre serumene har vi gledet oss til å presentere for dere, vi har også hatt en del henvendelser fra våre kunder om disse, og nå er de endelig her! Beauty of Joseon er et merke undertegnede har vært begeistret for i flere år. Det startet med en fantastisk fuktighetskrem- Beauty of Joseon Dynasty Cream- jeg oppdaget i 2016 og jeg har siden elsket alt jeg har prøvd fra merket.

Det er noe eget ved gleden i å oppdage nye, fantastiske hudpleieprodukter synes jeg som er selverklært hudpleie-junkie. Det skal ikke stikkes under en stol at mye av deg jeg tester på egen hud og huden til familie og venner, rett og slett ikke holder mål. Da kommer det heller ikke gjennom nåløyet til vår nettbutikk. Men jeg finner også noen skikkelige skatter, slik som disse tre serumene fra Beauty of Joseon som du vil få lese mer om nå. Jeg prenterer alle tre under her.

Beauty of Joseon Glow Serum

Glow serumet har den mest tyktflytende konsistensen av de tre serumene. Det kommer nok mye av at serumet inneholder hele 60 % propolis ekstrakt. Propolis ekstrakt, eller også kjent som honningekstrakt, er en av de beste ingrediensene for å bekjempe bakterievekst på huden, takket være dets antibakterielle egenskaper. Andre fantastiske egenskaper ved propolis er at det er betennelsesdempende, beroligende og fullstappet med antioksidanter for å bekjempe tidlige aldringstegn.

Serumet inneholder også stjerneingrediensen niacinamide, også kjent som vitamin B3, som er kjent for å jevne ut hudtonen og lysne pigmenteringer etter akne. Andre gode effekter ved niacinamide i hudpleie er at det hjelper til å minimere porene, regulere talgproduksjonen og styrker hudbarrieren.

Min opplevelse av Beauty of Joseon Glow Serum: Dette er et serum som gir masse fuktighet, næring og glød til huden. Grunnet den tykke konsistensen synes jeg serumet passet best i min kveldsrutine da jeg har fet/kombinert hud med tendens til akne. Jeg synes det gjør en super jobb når det kommer til fuktighet og glød, og merker at huden min ser spenstig og glødende ut når jeg våkner om morgenen. Serumet har ikke tettet porene mine eller gitt meg kviser. Har du mer normal eller tørr hudtype tipper jeg at du vil like å bruke serumet på dagtid også.

Beauty of Joseon Repair Serum

Repair serumet består av 63 % ginsengrotvann, lakrisrot og 3 % snegleslim. Konsistensen er betydelig lettere enn den er på Glow serumet, og trekker også mye raskere inn i huden. Hovedingrediensen er Ginseng som er rik på antioksidanter og vil bidra til å øke hudens elastisitet og fuktighetsnivå, forbedre hudens tekstur og jevne ut hudtonen, og er rett og slett en fantastisk ingrediens når det kommer til å forbedre rynker og fine linjer i huden. Det er lett å forstå hvorfor Ginseng er en så populær ingrediens i koreansk hudpleie.

Snegleslim er en ingrediens som har massevis av fordeler for huden vår. Det hjelper til med åoppretholde hudens elestisitet, reparerer skader på huden og bidrar til en jevnere hudtone. Lakrisrot er en naturlig og kraftig antioksidant som har vist seg å ha god effekt på pigmentflekker. Den er også antiinflammatorisk og antibakteriell.

Min opplevelse av Beauty of Joseon Repair Serum: Jeg elsker dette serumet og føler virkelig at huden ser mer spenstig og sunn ut etter en tids bruk. Det er et serum jeg føler at gjør huden min mer “våken og opplagt” om man kan si det. Serumet passer til alle hudtyper, og er et supert serum om du ønsker å bekjempe fine linjer og tidlig aldring av huden.

Beauty of Joseon Calming Serum

Calming serumet har en nydelig jade grønn farge og har den letteste konsistensen av de tre serumene. Serumet inneholder hele 76 % grønn te ekstrakt, centella asiatica ekstrakt og 2 % pantenol. Grønn te er en unik ingrediens når det kommer til å roe irritert hud og er også fullpakket med antiinflammatoriske og anti-aging egenskaper. Grønn te i hudpleie kan bidra til å forhindre tidlige tegn på aldring forårsaket av solskader, jevner ut hudtonen og reduserer talgproduksjonen.

Pantenol vil roe irritert hud, styrke hudbarrieren, tilføre fuktighet og forsegle fuktigheten i huden. Pantenol gjør huden glatt og smidig, og tilfører fuktighet uten å tette porene. Centella asiatica er en fantastisk ingrediens som roer sår, rød og irritert hud og dessuten er anti-inflammatorisk.

Min opplevelse av Beauty of Joseon Calming Serum: Dette serumet er herlig for min kombinerte, akneutsatte hud. Det passer perfekt i min morgenrutine da det synker raskt inn i huden uten å etterlate huden klebrig. Jeg synes serumet har bidratt til å regulere og dempe talgproduksjonen min. Huden min har vært ganske rød og irritert, antakeligvis på grunn av klimaet og dessuten maskebruk. Dette serumet har virkelig bidratt til å roe sår, rød og irritert hud. Serumet passer nok best for normal, kombinert eller fet hudtype.

Beauty of Joseon kjøper du her.

Skrevet av Janniche Hyldmo

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *