Endelig! Vi har fått inn merket – Beauty of Joseon

Endelig! Vi har fått inn merket – Beauty of Joseon

Jeg er utrolig fornøyd med endelig å lansere dette spennende merket her på Skincare Junkie. Merket har vært på radaren vår et par år og jeg har selv brukt og elsket deres flaggskip produkt – Beauty of Joseon Dynasty Cream. Denne kremen er intet mindre enn et mesterverk i mine, og mange andres øyne. Jeg skrev et blogginnlegg på min private blogg før vi startet denne nettbutikken. Innlegget kan du lese her.

For noen år siden var denne kremen vanskelig å få ta i og det verserte rykter om at den skulle ut av produksjon. Det meste av informasjon om kremen og merket forøvrig var kun tilgjengelig på koreansk. Det har heldigvis endret seg. I løpet av de siste tre årene har Beauty of Joseon fått kultstatus for nettopp Beauty of Joseon Dynasty Cream, det har også dukket opp flere gode produkter fra merket.

Merket sin filosofi er å bruke effektive ingredienser som niacinamide, ceramider, hyaluronsyre etc blandet med såkalte Hanbang ingredienser (tradisjonell koreansk urtemedisin). Beauty of Joseon er et merke som ble dannet for å gjenskape kunnskapen til deres koreanske forfedre, der vakker hud var svært viktig.

Beauty of Joseon sine produkter er basert på ingredienser som er skrevet om i “Kyuhab Chonseo”, en guide utarbeidet for kvinner i Joseon dynastiet. Her ble det skrevet om 6 ingredenser man mente var nødvendg for å oppnå sunn og vakker hud: Ginseng, linfrøolje(ceramid), orkideekstrakt, risvann, honning og krysantemumekstrakt.

Vi har tatt inn 3 produkter fra Beauty of Joseon som vi er stolte av å presentere for dere. Alle prodktene er testet over tid av oss og er mer enn godkjente! Vi elsker produktene for de effektive ingrediensene og resultatet på huden. Et stort bonus er også de vakre, lusuriøse krukkene. Disse bør få stå fremme på baderommshyllen!

Her kommer en kort introduksjon til de 3 produktene:

Beauty of Joseon Dynasty Cream

Denne kremen er akkurat så luksuriøs og fantastisk som den høres ut!  Beauty of Joseon Dynasty Cream inneholder Hanbang ingredienser (tradisjonell koreansk urtemedisin)som ginseng og orkideekstrakt for å tilføre fuktighet, stramme opp huden og gjøre hudtonen jevnere. Kremen vil også styrke hudens fuktighetsbarriere slik at huden forblir hydrert lenger. Den unike, litt klebrige kremen trekker raskt inn i huden og etterlater huden gjennomfuktet og glødende.

Beauty of Joseon Revitalize Sleeping Mask

Beauty of Joseon Revtalizing Sleeping Mask  inneholder naturlige Hanbang ingredienser (tradisjonell koreansk urtemedisin) som gir næring til huden for en sunnere hud. Noen av Hanbang ingrediensene i denne anti-age masken er: svart soyabønne som gjør huden mer elastisk, ginseng som tilfører energi og glød til huden, samt orkideekstrakt som har en utjevnende og utglattende effekt på huden. Denne over-natten-masken vil forvandle huden din mens du sover, våkn opp med mykere, strammere og smidigere hud!

Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm

Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm smelter bort sminke, skitt og solkrem på en skånsom men effektiv måte. Bruk denne som første steg i en totrinns renserutine på kvelden og opplev ren hud uten at den blir tørr eller irritert. Rensebalmen inneholder naturlige Hanbang ingredienser (tradisjonell koreansk urtemedisin) og har en rekke fordeler for huden utover bare rensing. Næringsrikt risvann og gjæret korn hjelper huden med å beholde fuktigheten. Krysantemumekstrakt, som inneholder vitamin A og B, beskytter huden og gjør den mindre sensitiv.

Vi håper dere kommer til å elske disse supre produktene like mye som oss, happy shopping!

Skrevet av Janniche Hyldmo


Share this post

Comment (1)

  • ani-vall Reply

    Det er alltid hyggelig å handle i denne butikken. Håndskrevne lapper med hyggelige ord, spennende vareprøver og morsomme «gotterier» følger alltid med. Sammen med superrask levering, kan jeg bare gi min varmeste anbefaling av denne butikken. Har prøvd mange av produktene, aldri blitt skuffet. Produktene leverer også 👍

    10. februar 2021 at 19:51

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *