Fantastiske nyheter fra Cosrx som vil gi deg gløden du drømmer om

Fantastiske nyheter fra Cosrx som vil gi deg gløden du drømmer om

Disse nye produktene fra Cosrx er som overskriften sier – Fantastiske! Hva er det vi ønsker oss av hudpleieproduktene våre? Jo det kan være mye, men et svar som ofte går igjen er sunn og glødene hud. Og nettopp det, pluss litt til, kan du oppnå med disse nyhetene fra Cosrx.

Jeg har elsket hudpleieprodukter med honning, propolis og royal jelly i flere år, og huden min har alltid hatt den ekstra gløden når jeg har brukt produkter med disse ingrediensene. Alle disse tre ingrediense har dessuten antibakterielle, anti-innflammatoriske og sårhelende egenskaper, dette er spesiellt nyttig for meg som har tidvis kranglete hud med akneutbrudd.

Honning er en naturlig og potent fuktighetsgivende ingrediens, som er full av aminosyrer, vitaminer, mineraler og antioksidanter. Propolis gir huden min en glød som få andre ingredienser kan matche. Propolis er også utrolig når det kommer til å roe irritert hud og kviseutbrudd. Royal Jelly er proppfullt av naturlige vitaminer og mineraler som kan øke kollagenproduksjonen i huden. Dessuten har denne ingrediensen utrolig god effekt på grov hud, store porer, hudormer og kviser.

Så la meg presentere disse tre nyhetene fra Cosrx:

Cosrx Full Fit Propolis Synergy Toner

Jeg elsker fuktighetsgivende tonere og bruker de stort sett både i min morgenrutine og i min kveldsrutine. De gir huden min et fuktighetsboost som erstatter den fuktigheten som forsvinner etter rens, dessuten synes jeg huden min blir mer “plumpet” og essens /serum synker bedre inn i huden. Av den grunn var det dette produktet jeg var mest nysgjerrig på av disse nyhetene.

Toneren inneholder imponerende 72,6 % propolis ekstrakt, og en solid dose med honning, samt flere fuktighetsgivende ingredienser som blant annet hyaluronsyre og glycerin. Den har den klassiske fuktighetsgivende toner følelsen, tykkere en vann, men tynnere enn et serum. Den synker raskt inn i huden og slukker hudens tørste umiddelbart.

Og siden den inneholder såpass store mengder med honning og propolis, holder den huden min myk og fuktet gjennom hele dagen. Selv om jeg ikke rekker noe annet enn toner og fuktighetskrem.

Toneren passer alle hudtyper, inkludert sensitive.

Kjøp toneren her.

Cosrx Full Fit Propolis Light Ampoule

Dette er strengt tatt ikke et nytt produkt, men serumet kommer i en ny innpakning og du får 30 ml i stedet for 20 ml for samme pris. Serumet er derimot nytt hos Skincare Junkie. Av en eller annen grunn har ikke dette serumet vært på radaren min før nå nylig, muligens fordi jeg har brukt og likt andre serum med propolis. Men nå er det her, og det er virkelig et godt serum.

Serumet inneholder hele 83,25 % propolis og har også mange av de samme ingrediensene som toneren, men ingen honning. Jeg vil derfor stekt anbefale og bruke toneren og serumet sammen. Det er også det Cosrx anbefaler på sin hjemmeside.

Serumet har en tykk konsistens, men synker likevel raskt inn i huden. Sammen med toneren roer det rødhet, tilfører masse fuktighet og glød. Rett og slett en skikkelig vinner kombinasjon!

Serumet passer for alle hudtyper.

Kjøp serumet her.

Cosrx Full Fit Propolis Light Cream

Dette er en lett, nesten vannaktig krem med noe som minner om pudding-konsistens. Den tilfører plenty med fuktighet til min kombinasjonshud. Også kremen har et høyt innhold av trioen propolis, honning og royal jelly som har en utrolig god effekt på irritert, rød og betent hud. Når det er sagt trenger du ikke å ha irritert eller betent hud for å elske denne kremen.

Som både toneren og serumet er dette en krem som passer for alle hudtyper, og som alle kan ha nytte og glede av å bruke. Personlig så elsker jeg den lette, nesten fløyelsaktige følelsen på huden og synes huden min virker mer spenstig etter å ha brukt den i noen uker.

Kremen bidrar til masse glød og balanserer huden min perfekt i forhold til olje og fuktighet. Jeg mistenker også at kremen, toneren og serumet sammen, kan ha bidratt til at huden min har vært fulllstendig kvisefri i flere uker. Jeg er rett og slett frelst på disse produktene!

Kremen passer for alle hudtyper.

Kjøp kremen her.

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *