Gode nyheter for deg med aknehud – Vi utvider Some By Mi sortimentet!

Gode nyheter for deg med aknehud – Vi utvider Some By Mi sortimentet!

Some By Mi har vært en formidabel suksess her hos Skincare Junkie, og fler og fler får øynene opp for dette merket. Etter spørsmål fra flere kunder utvider vi nå 30 days miracle serien med 2 nye, effektive produkter.

Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cleansing Bar

Dette er en eksfolierende rens i form av et godt, gammeldags såpestykke. Men merk det er likevel ikke en “såpe” men en rens som er tilpasset ansiktshuden. Denne rensen må jeg si overrasket meg svært positivt, for jeg var skeptisk. Huden blir ren på pore nivå, likevel opplever jeg ikke at den tørker ut huden. Det er jo også det Some By Mi lover, ren og eksfoliert hud uten at den tørker ut huden.

Som de andre produktene i denne linjen inneholder rensen syre-trioen AHA-BHA-PHA som på hver sin måte jobber med urenheter og tekstur i huden. Den inneholder også tea tree ekstrakt som er kjent for å være effektiv mot urenheter og akne. Og for å ikke tørke ut huden er den tilsatt olivenolje og arganolje. Rensen vil altså hjelpe til å klarne opp aknehud, eksfoliere huden og rense porene for overflødig talg og skitt uten at den tørker ut huden.

Tilbakemeldingene på denne rensen hos ulike forhandlere rundt omkring i verden har vært overveldende. Det meldes om akne som har trukket seg fullstendig tilbake og hud som er sunn og i balanse. Utrolig mange sier at huden har blitt glattere og med mindre synlige porer.

Rensen får du kjøpt her.

Some By Mi 30 Days Miracle Tea Tree Clear Spot Oil

Denne lille flasken er noe alle som får en kvise eller fler bør ha stående i baderommsskapet. Dette er en punktbehandlende olje som roer kviser nesten umiddelbart. Og selv om jeg får svært lite kviser om dagen, fikk jeg testet denne da en hormonell rakker dukket opp på haken for et par uker siden. Jeg overdriver ikke når jeg sier at den faktisk forsvant over natten, reneste heksekunsten!

Men hva er det som gjør denne punktbehandlende oljen så effektiv? Først og fremst er det nok det relativt høye innholdet av tea tre olje som gjør susen tror jeg. Tea tree olje er kjent for sine antibaterielle og betennelsesdempende egenskaper, den beroliger umiddelbart stresset hud og bidrar til å redusere en overaktiv oljeproduksjon. 

Det som gjør denne akne behandlingen unik i forhold til liknende produkter er at den også er tilsatt Vitamin B5 og Allantoin som begge har fuktighetsgivende og beroligende effekt på huden. Kort sagt så er det faktisk mulig å få kvisen til å trekke seg tilbake uten å etterlate huden tørr og irritert. Win Win der altså:)

Oljen får du kjøpt her.

Og alle produktene fra Some By Mi finner du her.

Skrevet av Janniche Hyldmo

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *