Hvorfor velge Koreansk Hudpleie?

Hvorfor velge koreansk hudpleie? Her finner du svarene

Hvorfor velge Koreansk Hudpleie?

Du har sikkert fått med deg at Koreansk hudpleie er i vinden om dagen. Plutselig er sheet-masker og essenser noe enhver skjønnhets junkie vet hva er, og bruker regelmessig. Det internasjonale motemagasinet Marie Claire utnevnte nylig Korea til å være verdensledende på hudpleie med “hudpleie-superkrefter”. De skal visstnok ligge 12 år lenger fremme enn resten av verden når det kommer til utvikling av nye hudpleieprodukter. Men hvorfor er Koreansk hudpleie så bra?

Hvorfor har koreansk hudpleie blitt så populært?

Koreanske kvinner er noen av de mest krevende kundene i verden. En av Koreas beste dermatologer, Dr. Wonwoo Choi, fortalte nylig om en kunde med feilfri, glødende hud som hadde uttalt : “Jeg vet jeg har perfekt hud, men jeg vil at den skal se mer transparent og porselens-aktig ut.” Dermatologen ble oppgitt over dette og sa: ” Jeg gir opp, Koreanske kvinner har forventninger som er umulige å tilfredsstille!”

Men selv om disse kravene og forventningene koreanske kvinner har til hudpleie er skyhøye, er det nettopp det som gjør at den koreanske skjønnhetsindustrien er er så langt fremme. Denne konstante jakten på det nye perfekte produktet gjør dem til verdensledende på hudpleie.

I tillegg til dette har Koreanske forbrukere en nærmest umettelig appetitt på hudpleie og antall hudpleie produkter de kjøper. Dette gjør det mulig for over 2000 skjønnhets merker å overleve i Korea. Med så mange aktører sier det seg selv at konkurransen blir hard. Resultatet er en konkurransedyktig, nyskapende industri som ligger i forkant av skjønnhetsverdenen. Dette har resten av verden med USA sine toppbloggere innen hudpleie virkelig begynt å skjønne, og da kommer som vanlig resten av verden ganske raskt etter.

 

Kbeauty er en av Sør-Koreas største eksportartikler.

BB kremer, sheet-masker og cushion makeup er elsket av mange. Alle disse skjønnhetsoppfinnelsene stammer fra Korea. Fra Korea kommer det stadig nye trender og oppfinnelser som igjen blir adoptert av den vestlige verden.

Den koreanske regjeringen har siden 1997 sponset forskning og utvikling av nye hudpleie og makeup produkter med flere milliarder årlig. Koreansk kosmetikk og hudpleie er faktisk landets største eksportartikkel. Det at det har vært et så stort satsningsområde i over 20 år, gjør at de nå er verdensledende innen hudpleie og kosmetikk. Med hver revolusjonerende oppdagelse kommer de nærmere og nærmere perfeksjon. En ekstra bonus er at emballasjen på koreanske skjønnhetsprodukter alltid er vakker og feilfri også.

Hva skiller koreansk hudpleie fra andre produkter?

De bruker skånsomme, men effektive produkter ingredienser. Selve ideen bak koreansk hudpleie går ut på å behandle huden med respekt. Bruken av harde kjemikalier på huden er fraværende i Korea. I stedet bruker de milde syrer for å eksfoliere huden sin, og tilfører flere lag med fuktighet og næring i form av toner, essens, serum og ampouler.

Koreansk skjønnhets-arv er gjennomsyret av naturlige ingredienser som har gått i arv i generasjoner. Denne tradisjonen fortsetter i dag med formuleringer som unngår sterke kjemikalier og bruker ingredienser fra naturen i stedet.

Ikke bare bruker de ingredienser fra naturen, de bruker banebrytende ingredienser som snegleslim og bie gift. Dette gir forbrukerne nyskapende produkter som leverer resultater man tidligere ikke kunne drømme om.

Den holistiske koreanske skjønnhetsfilosofien fokuserer på å forbedre huden fra innsiden og ut. De mener at sunn og glødende hud er noe man oppnår ved å tilføre huden nok fuktighet og næring, innenfra og utenfra. Det skjer ikke over natten, men er noe man må jobbe kontinuerlig med for å oppnå.

Hvorfor er koreansk hudpleie så billig i forhold til tilsvarende vestlige produkter?

Svaret er blant annet den store konkurransen. Det at det finnes så mange (over 2000) koreanske skjønnhetsmerker gjør selvfølgelig at det blir mye konkurranse. Og konkurransen mellom skjønnhetsmerkene i Korea er ganske heftig, noe som bidrar til å holde prisene på skjønnhetsprodukter nede uten å ofre kvaliteten.

Lave lønnskostnader til ansatte innen forskning og produksjon i Korea bidrar også til overkommelige priser på koreanske hudpleieprodukter, kontra hudpleieprodukter produsert i den vesten.

Forbrukerne får altså det siste nye og beste innen hudpleie til en rimelig penge, ikke rart skjønnhets-junkier over hele verden forelsker seg i koreansk hudpleie.

Hvorfor gir koreansk hudpleie så gode resultater?

Koreansk hudpleie fokuserer på fuktighet, som er nøkkelen til feilfri hud. Fuktighet plumper opp huden din og gjør fine linjer og rynker mindre synlige. Det gir også hud som stråler med en sunn glød, og gjør at huden ser ser klarer ut med et yngre utseende.

Gjennomfuktet hud er også i bedre stand til å absorbere de aktive ingrediensene i hudpleieprodukter. Nøkkelproduktene i den koreanske hudpleierutinen – toner, essens, serum, sheet-masker og fuktighetskrem- er alle veldig fuktighetsgivende og designet for å påføres i tynne lag over hverandre. Hvert lag fyller huden med fuktighet, og hjelper det neste med å trenge bedre inn i huden, og øker ytelsen til hvert produkt du bruker.

Må man bruke den såkalt 10-stegs koreanske hudpleierutinen?

En koreansk kvinnes hudpleie rutine er som regel lang, 10 trinn eller mer er ikke uvanlig. Men er dette nødvendig?

Strengt tatt ikke. Det må være opp til hver enkelt hvor mange trinn man velger å inkludere i hudpleierutinen sin. Men et minimum med dobbel rens, eksfoliering, toner, essens/serum og fuktighetskrem mener jeg alle som er seriøse med huden sin bør ha. Ja, og selvfølgelig bruk solkrem i ansiktet hver dag hele året. Det finnes nemlig ingen bedre anti age krem enn solkrem.

 

 

Dette innlegget ble opprinnelig publisert på jannichehyldmo.no

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *