Nå får du 20 % rabatt på alle sheet masker ut september!

Pass på og fyll opp lageret ditt med sheet masker, for nå får du 20% på alle sheet masker ut september:) En sheet maske er den enkleste og raskeste måten å tilføre store mengder fuktighet og næring til huden på. Den kan beskrives som den koreanske hudpleierutinens sjel, og er fullpakket med gode hudpleieingredienser. Sheet maskenes fremste egenskap er å tilføre fuktighet til huden, men de kan også gjøre huden din mer glødende, jevne ut hudtonen, dempe rødhet i huden, virke balanserende, dempe akneutbrudd og ha anti-age effekt på huden. Ja, det finnes sheet masker for alle hudtyper og hudproblemer, utvalget er enormt. En sheet maske er dynket i en essens med ingredienser som er svært nyttige for huden, som for eksempel hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer og ceramider. Bare for å nevne noen av godsakene en sheet maske kan inneholde. Sheet masken forhindrer at essensen masken er dynket i fordamper på huden din, og forlenger virketiden på essensen/serumet slik at det trekker dypere ned i huden enn et ordinært serum. Du ser raskt resultater med en sheet mask og de er supre å bruke før du skal noe spesielt. Gløden jeg får etter en sheet maske kan egentlig ikke sammenlignes med noe annet man påfører huden. De er rett og slett avhengighetsskapende! De kommer i mange forskjellige varianter med forskjellige virkestoffer, så det finnes noe for enhver hudtype. Sheet maskene jeg liker best gir meg glød, demper rødhet og gir meg en midlertidig jevnere hudtone. Når jeg  fjerner sheet masken er huden gjennomfuktet, duggfrisk og “plumpet”. Huden kan sammenlignes med hvordan den er etter en behandling hos hudpleier.  

5  sheet maske tips

  1. Eksfolier/skrubb huden før du påfører sheet masken. Dette for å få fjernet døde hudceller slik at essensen/serumet i sheet masken trekker bedre inn i huden din. Eksfoliere huden gjør du enten ved å bruke en mekanisk skrubb som en skrubbkrem eller ved å eksfoliere den kjemisk ved å påføre syrer. Selv foretrekker jeg kjemisk peeling da det er mer skånsomt for huden enn en skrubbkrem. Når huden er ren og fri for døde hudceller er den klar for å ta i mot alle de deilige ingrediensene som er i sheet masken.
  2. På sommeren er det deilig å legge sheet masken i kjøleskap en liten stund før du tar den på, dette gir en ekstra kjølende effekt.
  3. På vinteren er det ikke fult så deilig med en kald maske i fjeset. Sheet masker er litt kalde i utgangspunktet, det kan derfor være lurt å sitte litt på pakken før du åpner den og tar den på.
  4. Det er lurt å lagre sheet maskene liggende, slik at essensen de er dynket i, ikke blir liggende på bunnen av pakken. Maskene kan tørke ut hvis de blir lagret stående.
  5. Lag en tvilling maske av essensen som er til overs i pakken. De fleste sheet masker kommer med en overflod av essens, og etter at man har tatt ut masken av pakken ligger det masse essens igjen i pakningen. Denne essensen kan du bruke til å lage en maske til som du bruker på halsen eller på brystet for å tilføre næring til disse områdene også. Bruk disse super smarte padsene fra Pyunkang Yul til å lage en ekstra maske til deg selv eller en god venninne.
Unn deg selv og huden din litt litt luksus, kjøp sheet masker på salg her. Skrevet av Janniche Hyldmo