Nyhet hos Skincare Junkie – SRB Enzyme Powder Wash

Nyhet hos Skincare Junkie – SRB Enzyme Powder Wash

Dette produktet har jeg gledet meg skikkelig til å legge ut i nettbutikken og presentere for dere! Det er et ganske unikt produkt som er basert på  maisstivelse og stabilisert riskli. Riskli har en beroligende  og anti-inflammatorisk effekt på huden og kan bidra til å helbrede irritert og skadet hud. Den inneholder også kollagen, allantoin og aloe vera juice som har en beroligende effekt på huden. Rensen har en ideel pH verdi på 5,5 og er fri for kjemiske tilsetningsstoffer som irriterer huden.Den er også fri for parabener og mineralolje. Alt dette gjør at rensen er perfekt for de som har sensitiv hud eller kroniske hudlidelser som atopisk eksem eller rosacea. Rensen vil også ha en positiv effekt på fet og uren hud, ved at den balanserer sebumproduksjonen, fjerner døde hudceller og løser opp talgpropper i huden.

Si farvel til tørr og stram hud etter rens

Alle, uansett hudtype, kan ha god nytte av en effektiv men skånsom ansiktsrens. Jeg vil tro at de fleste har brukt en rens som stripper huden for dens naturlige oljer og gjør huden tørr og stram. SRB Enzyme Powder Wash er det motsatte av slike type renser, og vil IKKE strippe huden for dens naturlige oljer eller ødelegge fuktighetsbarrieren. Si farvel til tørr og stram hud etter rens! Selve rensen er et finmalt pulver som blir til et deilig skum når du tilsetter vann. Lukten på produktet er naturlig og helt minimal, og vitner om at dette er et naturlig produkt.

Skånsom peeling som alle tåler

Rispulveret absorberer overflødig talg og gir en lett fysisk eksfoliering/skrubb av huden.Papaya/papain er naturens fineste peeling og bidrar til å bli kvitt døde hudceller. Alle hudtyper trenger trenger peeling for å fungere optimalt, men de med sensitiv hud må være ekstra forsiktig når det gjelder peeling. Tradisjonelle skrubbkremer kan etterlate sensitiv hud rød og irritert. Her kommer enzym rensen inn i bildet. Med SRB Enzyme Powder Wash kan du rense huden for sminke, skitt og solkrem, samtidig som du gir huden en skånsom peeling. Jeg har dobbel-renset huden min (oljerens etterfulgt av vannbasert rens) i over 2 år nå, men måtte teste hvordan denne rensen fungerte alene uten oljerens først. Det fungerte utmerket, til å med maskara og øyesminke forsvant uten at det sved i øynene. Nå er jeg såpass glad i mitt dobbel-rense rituale at jeg kommer til å fortsette med en oljerens før denne uansett, men for de som ønsker en enklere rutine med kun en rens fungerer denne absolutt til det.

Perfekt til reiser

Enzympulverrens er akkurat det det høres ut som, et pulver som skal brukes i stedet for vanlig ansiktsvask. Den er designet for å brukes på et fuktig ansikt, med fuktige hender, og når den kommer i kontakt med vann løses den opp i et deilig skum. I motsetning til tradisjonelle ansiktsrenser, der første den første ingrediensen er vann, inneholder ikke SRB Enzyme Powder Wash vann. Den super konsentrerte formulaen er drøy i bruk, og fordi den er tørr har den ekstra lang holdbarhetstid. Det at produktet kommer i pulverform er også veldig praktisk når man skal på reise eller ha den med i treningsbagen. Man unngår søl og rensen kan være med i håndbagasjen på flyet. Alle som har reist med kun håndbaggasje vet jo at det er vanskelig å få plass til all hudpleien man trenger i en liten zip pose. Denne rensen kan du ta med uten å ha den i en zip pose.

Anti-age effekt på huden

I tillegg til alt det positive som er nevnt over her, har rensen også en anti-age effekt på huden på grunn av alle de naturlige antioksidantene som rensen inneholder. Lykopen, folsyre, B-vitaminer og Q10 er noen av anti-oksidantene den inneholder som kan bidra til å forhindre for tidlig aldring av huden. Riskli har også en lysnende og utjevnende effekt på huden og kan hjelpe til å jevne ut hudtonen og gi mer glød. Når rensen også tilfører fuktighet og gjør huden mykere, kan vi vel konkludere at dette er en perfekt rens for alle hudtyper. Rensen finner du her. Under kan du se en kort demonstrasjonsvideo av rensen.

 

 

 

Skrevet av Janniche Hyldmo

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *