Nyheter fra Some By Mi hos Skincare Junkie

Nyheter fra Some By Mi hos Skincare Junkie

Endelig er det tid for å presentere noen nyheter hos oss igjen! Denne gangen er det et par godbiter fra merket Some By Mi vi vil fortelle om. Mange har etterhvert blitt godt kjent med deres “berømte” AHA BHA PHA Miracle toner og serum, men visste du at de har produkter som har en lysnende og utjevnende effekt på huden også?

Some By Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum

Dette serumet er fullpakket med ingredienser som vil jevne ut hudtonen og lysne pigmentflekker. En av de viktigste ingrediensene er Galactomyces filtrat, som utgjør hele 75 % av serumet. Kort fortalt så denne ingrediensen med det merkelige navnet en gjærsopp, og er et biprodukt av gjæret Sake.

Det er flere fordeler med å bruke hudpleieprodukter som inneholder Galactomyces filtrat. Det kan bidra til : 1. jevne ut hudtonen og lysne pigmentflekker og arr etter akne , 2. redusere hudormer, 3. redusere størrelsen på forstørrede porer , 4. redusere talgproduksjonen, 5. tilføre fuktighet og antioksidanter til huden, og sist men ikke minst 6. redusere aldringstegn og gi glød til aldrende hud.

Serumet inneholder også 3 % rent vitamin c i form av askorbinsyre. Dette er en ingrediens som er kjent for å jevne ut hudtonen og redusere pigmentflekker, gi glød til huden og har sterke anti-age effekter på huden. Bare for å nevne noe av vitamin c sin effekt på hud.

I tillegg til disse to vidunderingrediensene som allerede er nevnt, inneholder serumet Niacinamide og Adenosine som vil jevne ut hudtonen, redusere porestørrelsen og gi mer spenstig hud. Serumet har en gelèlignende konsistens og en behagelig duft av sitrus, det trekker raskt inn i huden og etterlater huden hydrert og glødende.

Serumet anbefales til alle som har ujevn hudtone med pigmenteringer, om du har aldrende hud som mangler glød og spenst eller for de som rett og slett ønsker å gi huden en coctail av antioksidanter. Serumet er skånsomt og selv de med sensitiv hud skal tåle dette. Serumet er fritt for parfyme, kunstige fargestoffer, parabener, sulfater, animalske produkter, mineralolje og silikon.

Klikk her for å kjøpe serumet.

Some By Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner

Denne innovative toneren fra Some By Mi kombinerer Galactomyces og vitamin c, to av de mest populære og effektive ingrediensene for å jevne ut hudtonen og redusere uønskede pigmenteringer i huden. Den lover å gi deg en hud med mindre pigmenteringer som er mer balansert i forhold til fuktighet, som toppes med en herlig glød! Høres det bra ut? Den er bra!

Toneren inneholder hele 88 % Galactomyces, 1 % C vitamin i form av askorbinsyre og Niacinamide. Denne trioen vil jobbe sammen for å gi deg jevnere, sunnere og mer glødende hud. Toneren er fri for parfyme, kunstige fargestoffer, parabener, sulfater, animalske produkter, mineralolje og silikon.

Den har en frisk duft av sitrus og en tykk konsistens, men trekker likevel raskt inn i huden. Påføring kan gjøres på to måter, enten med en bomullspad eller med hendene. Klapp den inn til den er absorbert og følg opp med Some By Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum for maks effekt.

Klikk her for å kjøpe toneren.

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *