Nytt merke hos Skincare Junkie – Some By Mi

Nytt merke hos Skincare Junkie – Some By Mi

Det er så gøy å introdusere nyheter for dere, spesielt når nyheten er såpass bra som det jeg skal fortelle om i dag. Vi har tatt inn et nytt merke som heter Some By Mi. Merket har tatt navnet sitt fra det koreanske ordet “mi” som betyr skjønnhet. Some By Mi mener det er på tide å sette fokus på naturlig skjønnhet, og det må jeg si meg helt enig i. I en tid der “makeup gurus” blir kjendiser på You Tube og unge jenter dekker huden sin med flere lag med makeup slår jeg et slag for “naturlig” skjønnhet. Missforstå meg rett, det er ikke galt å sminke seg (og jeg gjør det selv), men det er noe med det å være komfortabel uten sminke også og ikke minst kunne forlate huset uten flere lag “sparkel” på huden.

Some By Mi er et av de nyeste og hotteste merkene i Korea og i sosiale medier om dagen. De tilbyr et bredt spekter av både hudpleie og sminke-produkter, men det er deres “flaggskipprodukt” Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner som har fått mest oppmerksomhet. Denne toneren lover å utføre “mirakler” med huden din i løpet av 30 dager, og har solgt i flere hundre tusen de siste månedene. Etter 30 dager skal huden være klarere og mer glødende, men en sterk reduksjon i antall kviser og urenheter.

Før og etter bilde fra produsenten

Jeg har testet den selv i 2 uker – Hva synes jeg?

Men kan man forvente mirakler av en toner? Nja det spørs… Jeg har selvfølgelig testet denne toneren selv, noe jeg gjør med “alle” produkter vi selger(jeg tester ikke produkter for tørr hud da jeg har kombinasjonshud selv) I skrivende stund har jeg brukt toneren hver kveld i 14 dager og jeg har gode ting å rapportere.

Har toneren utført mirakler på huden min? Det er vel litt å ta i, men jeg har helt klart sett en forbedring. Problemet med at jeg skal teste en slik toner er at jeg allerede bruker, og har brukt produkter med syrer jevnlig de to siste årene. Det vil da være vanskelig å å forbedre huden min på mirakuløst vis når den allerede er i ganske god stand.

Kort fortalt så er dette en toner som kombinerer syrene AHA, BHA og PHA i en samlet konsentrasjon på rundt 5 % og med en pH-verdi på 5,5. Det er en pH-verdi som huden vil trives godt med hos flertallet da det er pH-verdien huden vår har i utgangspunktet. Det er nok en litt for høy pH-verdi til at man kan putte toneren i “eksfoliering-kategorien”, men så er det kanskje ikke alltid det som skal til for å se forbedringer på huden heller? Dette er en toner som er ment å brukes daglig uten å irritere huden, og det kan jeg skrive under på at den ikke gjør. Den er super skånsom, men jeg føler likevel at porene blir skikkelig rene etter bruk av denne. Huden kjennes også balansert og jeg kan helt klart se en reduksjon av rødhet i huden. I tillegg opplever jeg den som fuktighetsgivende, og produkter jeg påfører etterpå synker raskere inn i huden.

Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner – Hva inneholder den?

Det å kalle en toner for “30 days miracle toner” vil jeg si er ganske modig. Jeg har derfor analysert ingredienslisten for å sjekke hva denne toneren inneholder for å se om det kan være hold i det Some By Mi lover.

De aktive ingrediensene i toneren er:

  • AHA (citric acid/sitronsyre) fjerner døde hudceller og urenheter på overflaten av huden.
  • BHA (salicylic acid/salisylsyre) trenger ned i porene og åpner tilstoppede porer og kontrollerer sebumproduksjonen
  • PHA (lactobionic acid/laktobionsyre) fjerner døde hudceller på en mer skånsom måte enn AHA syrer og tilfører fuktighet og antioksidanter til huden.

Disse syrene jobber utrolig godt sammen når de kommer i moderate konsentrasjoner slik som i dette produktet. Jeg tør påstå at selv de mest sensitive hudtypene vil tåle denne toneren godt. Og selv jeg som har brukt sterke konsentrasjoner av ulike syrer må si jeg er veldig imponert over denne toneren. Ikke minst er den super å kombinere om du bruker andre sterkere syrer på huden. Dette kan være din daglige toner som holder huden i sjakk, også kan man heller eksfoliere huden skikkelig med litt sterkere syrer en gang eller to i uken dersom det er nødvendig.

Toneren inneholder også andre imponerende ingredienser, blant annet 1% Tea tree ekstrakt som har bevist effekt på uren hud og akne. Superstjerne-ingrediensen Niacinamide  minsker størrelsen på porer, reduserer fine linjer og styrker hudens beskyttelsesbarriere. Papaya fruit ekstrakt gjør huden mykere, og har fuktighetsgivende og eksfolierende egenskaper. Lentil Seed ekstrakt kontrollerer sebumproduksjonen og kan redusere porestørrelsen. Witch Hazel ekstrakt fjerner overflødig olje og anti-inflammatorisk effekt på huden. Lotus flower ekstrakt er full av vitaminer og antioksidanter og tilfører intens fuktighet til huden. Hyaluronsyre tilfører masse fuktighet og “plumper” huden. Allantoin reparer skadet hud og øker cellefornyelsen. Adenosine reduserer fine linjer og rynker, samt har anti-infammatoriske egenskaper. Birds Nest ekstrakt er full av vitaminer, mineraler og fuktighetsgivende stoffer. Birds Nest ekstrakt er også rik på proteiner og et kraftfullt anti-age stoff som heter EGF (epidermal growth factor).

Som dere skjønner er denne toneren virkelig fullstappet av fantastiske ingredienser for huden. Jeg har sjeldent sett en ingrediensliste som imponerer meg mer, og det føles godt å bruke denne toneren  hver kveld etter rens. Om jeg kan forvente mirakler er vel heller tvilsomt, men at huden min får en solid dose med med næringstoffer den har nytte av og at kviser og urenheter holdes i sjakk- det er helt sikkert!

 Hvem passer toneren for?

Her vil jeg faktisk si alle. Toneren er såpass skånsom at alle kan bruke den, unntaket er selvfølgelig om du kjenner igjen noe i ingredienslisten du vet du ikke tåler. Det å bruke en toner med moderate mengder syrer med en pH-verdi på 5,5 som i tillegg inneholder så mange hud-nyttige ingredienser er noe alle hudtyper kan ha nytte av. Er du ny med syrer i hudpleieprodukter er jeg ganske sikker på at du vil oppleve “mirakler” med huden, et kjapt google søk bekrefter at utrolig mange har fått mye bedre hud etter at de har brukt denne toneren en stund. Er du som meg, vant med å bruke syrer i hudpleierutinen din, så tror jeg likevel du vil like denne og at den kan være et supert supplement til hudpleierutine din. Ikke minst så kan den som sagt brukes daglig, så kan man heller gå litt hardere til verks når man føler for en dypere og sterkere eksfoliering av huden.

“Mirakel” serum som supplerer toneren

Foreløpig har vi tatt inn 3 produkter fra merket Some By Mi. Jeg har valgt å legge vekt på toneren i dette innlegget, siden det er toneren merket er mest kjent for. De 2 andre produktene virker også svært lovende og får veldig gode tilbakemeldinger fra kunder rundt omkring i verden. Også i disse produktene er fulle av effektive, trygge ingredienser.

Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum lever virkelig opp til navnet sitt med en drøm av en ingrediensliste! Serumet kommer med en blanding av de 3 syretypene AHA, BHA og PHA som sammen fjerner døde hudceller, gir en jevnere hudtone og reduserer akne og akne-arr. Serumet inneholder også hele 14,4 % Centella Asiatica Ekstrakt som øker collagen produksjonen, er effektiv for å roe irritert og akne-utsatt hud og fungerer som et kraftig antioksidant. Andre superstjerne-ingredienser er Niacinamide, grønn te ekstrakt, Tee tree ekstrakt og Lakrisrot ekstrakt som sammen bidrar til mindre synlige porer, jevnere hudtone, færre kviser og urenheter og i tillegg masse glød. Serumet har en pH-verdi på 5,5 og er skånsomt nok til å brukes daglig.

Jeg har selvfølgelig testet dette serumet også, men ikke hver dag slik som toneren. Grunnen til det er at jeg rullerer på aktive produkter i kveldsrutinen min, blant annet tretinoin og Cosrx syrer. Jeg har lært på den harde måten at man skal være forsiktig med for mange aktive produkter i samme rutine. Jeg anser dette serumet som aktivt på grunn av syrene, likevel er pH-verdien litt for høy til at det har en sterk eksfolierende effekt.

Huden min har respondert svært godt på dette serumet også, jeg vil si det nærmest er et hybrid serum mellom et eksfolierende og fuktighetsgivende serum. Serumet inneholder flere typer syrer, men også fuktighetsgivende ingredienser som glycerin og olivenolje. Akkurat olivenolje er det faktisk noen med akne-utsatt hud som reagerer på, så ha det i bakhodet dersom du har akne og vet at dette er en ingrediens som trigger akne hos deg. Jeg reagerer utelukkende positivt på den mengden som er brukt i dette serumet og opplever at huden blir utrolig myk og glødende! Ikke en kvise i sikte etter at jeg startet med det for rundt 2 uker siden. Toneren og serumet ser ut til å jobbe utrolig godt sammen på huden min og gir meg forsåvidt enkle kveldsrutiner de dagene jeg bruker serumet : Dobbel rens – Some By Mi toner – Some By Mi Serum – Fuktighetskrem.

Vitamin tre krem som beskytter mot frie radikaler

Det tredje og siste produktet vi har tatt inn er Some By Mi V10 Vitamin Tone Up Cream. Kremen inneholder hele 70% Vitamin Tre Ekstrakt (Sea Buckthorn) og andre vitaminer og botaniske ingredienser for å beskytte, gi næring og glød til huden din. Vitamininnholdet i Vitamin Tre Ekstrakt er 20 ganger høyere enn i sitroner og  98 ganger rikere i antioksidanter enn appelsiner! Dette er en multi-vitamin krem som er svært konsentrert med vitaminene A, C, E, B, fettsyrer og mineraler fra Vitamin Tre Ekstrakt. Disse næringsstoffene gir dyp fuktighet og beskytter huden din mot skader forårsaket av frie radikaler, spesielt tegn på aldring. B-vitaminene i kremen fremmer sunn hud, mens Glutahione vil lysne pigmentflekker og gi glød. Dette er rett og slett en krem som gir et skikkelig vitamin boost og gjør huden klarere, sunnere og mer ungdommelig.

Det mest spennende med denne kremen er helt klart det høye innholdet av Vitamin tre ekstrakt eller Sea buckthorn/hippophae rhamnoides som er navnet du finner i ingredienslisten. Sea buckthorn er i dag velkjent for sine helende og foryngende effekt på huden. Den kan også bidra til å helbrede brannsår, kutt, sår, solbrenthet, utslett og andre hudskader. Ved å bruke produkter med et høyt innhold av Sea buckthorn daglig kan man redusere aldringstegn ved at huden får et høyt innhold av antioksidanter og næringstoffer. Når kremen inneholder hele 70 % av denne vidunder-ingrediensen blir jeg nysgjerrig og imponert.

Jeg har testet denne kremen også og den virker lovende så langt. Den har en utjevnende effekt på huden både umiddelbart og ved kontinuerlig bruk. Den har en lett, men fuktighetsgivende formula som synker raskt inn i huden. Anti-age effekt er vanskelig å måle på huden etter så kort tid som jeg har testet kremen, men forskning viser at dette er ingredienser som gjør en forskjell for huden derfor en krem jeg med glede kommer til å fortsette å bruke.

Se alle Some By Mi produkter her.

 

Skrevet av Janniche Hyldmo

 

 

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *