Nytt superserum fra Jumiso

Nytt superserum fra Jumiso

Jeg har vært sugen på et nytt serum i det siste og gleden var stor når jeg så at Jumiso (tidligere HelloSkin) endelig hadde lansert sitt nye serum. Serumet har erstattet deres “Drop the Vita C” serum og er et resultat av et slags “samarbeid” mellom Jumiso og deres følgere/kjøpere. Når firmaet ville utvikle et nytt serum spurte de rett og slett sine kjøpere og følgere på instagram hva de ønsket seg av et serum. Basert på disse ønskene ble Jumiso All Day Vitamin Brightening & Balancing Facial Serum til.

Hva er det?

Jumiso All Day Vitamin Serum er et høykonsentrert serum helt uten vann som hovedsaklig jevner ut hudtonen og gir en balansert og sunn hud. Serumet er svært aktivt og vil “plumpe” opp huden og gjøre den mer elastisk ved kontinuerlig bruk. Det inneholder store mengder av vitamin A, B, C, D, E og K – Så her får du nesten hele alfabetet i vitaminer. Serumet vil også tilføre fuktighet og gi huden en sunn glød, samt dempe rødhet og reparere celleskader. Alt dette fra samme serum sa du? Jada, og det virker kan jeg rapportere om!

Hva inneholder det?

Serumet har en hel del ingredienser, men jeg vil snakke om de 4 viktigste:

  1. Hovedingrediensen som fyller hele 86,14 % av dette serumet er en spennende og effektiv ingrediens – Sea Buckthorn (Hippophae Rhamnoides Ekstract), poulært kalt Vitamin tre. Vitamininnholdet i Vitamin Tre Ekstrakt er 20 ganger høyere enn i sitroner og  98 ganger rikere i antioksidanter enn appelsiner! Vitamin tre ekstrakt rik på A, B, C, D, E og K vitamin,  disse vitaminene gir dyp fuktighet og beskytter huden din mot skader forårsaket av frie radikaler, spesielt tegn på aldring. Vitamin tre ekstrakt er velkjent for sine helende og foryngende effekt på huden. Den kan også bidra til å helbrede brannsår, kutt, sår, solbrenthet, utslett og andre hudskader. Ved å bruke produkter med et høyt innhold av Vitamin tre ekstrakt daglig, kan man redusere aldringstegn ved at huden får et høyt innhold av antioksidanter og næringstoffer. 

2. I tillegg til vidunderingrediensen Vitamin tre, inneholder serumet 2% Niacinamide(vitamin B3) som har bevist effekt når det kommer til å minske store porer og balanserer talgproduksjonen. I tillegg vil Niacinamide jevne ut hudtonen og dempe pigmenteringer etter kviser. I tillegg vil den gjøre huden mer spenstig og bidra til å forhindre fuktighetstap i huden.

3. Serumet inneholder også Hyaluronsyre som er kjent for å tilføre fuktighet til dypet av huden, slik at huden blir “plumpet” og gjennomfuktet. Hyaluronsyre vil også øke hudens produksjon av kollagen og elastin, noe som igjen fører til en glattere og mer elastisk hud. I tillegg til dette vil denøke antioksidantforsvaret i huden og gjøre den mer motstandsdyktig mot frie radikaler.

4. Sist men ikke minst så vil jeg nevne at serumet inneholder Centella Asiatica ekstrakt, som er en ekstrakt utvunnet fra en plante som vokser i flere deler av Asia. Centella Asiatica ekstrakt kan hjelpe på hudproblemer som eksem, psoriasis, uren hud og akne. Denne planten har også gode anti age egenskaper og kan redusere fine linjer og ha en oppstrammende effekt på huden. I tillegg til alt dette, er den super på å redusere rødhet i huden.

Hvem passer det for?

Jeg har brukt serumet i rundt seks uker nå og jeg elsker det for min vanskelige, kombinerte hudtype. Nå er huden min ganske grei fra før etter flere år med fokus på gode hudpleieprodukter, men jeg synes likevel jeg har sett en bedring i form av mer balansert og sunn hud etter seks uker med Jumiso All Day Vitamin Serum.

Serumet har en lett gèle-aktig konsistens som trekker superraskt inn i huden, og kan lett kombineres med andre hudpleieprodukter. Serumet har så mange fordeler for huden, samtidig som det er skånsomt så jeg mener derfor at dette er et serum alle hudtyper vil ha glede av.

Er du sensitiv for C-vitamin i form av L-askorbinsyre vil jeg varmt anbefale dette serumet, da C-vitaminet her kommer fra Vitamin tre ekstrakt. Serumet er også stabilt og trenger ikke oppbevares i kjøleskap.

Kjøp serumet her.

Skrevet av Janniche Hyldmo

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *