Om oss

[row]

[col span=”8″ span__sm=”12″]

Jeg elsker koreansk hudpleie!

Ideen om å starte nettbutikk ble til litt over tid og etter mye feilkjøp, og til slutt at jeg fant mange gode produkter som jeg ville dele med andre

Jeg har selv slitt med hud-problemer som uren hud og akne siden 13 års alderen. Nå er 40 årene rett rundt hjørnet og fine linjer, litt rynker og solskadet hud har også begynt å titte frem.

Dette er jo en naturlig del av det å bli eldre, men jeg tenker likevel at jeg ønsker å eldes så godt jeg kan. Gode, og riktige hudpleieprodukter, har hjulpet meg godt på vei mot en glattere og mer glødende hud med færre urenheter og kviser. For det er dessverre ikke sånn at i det man blir “voksen” så forsvinner kvisene. For egen del holder jeg kvisene i sjakk med riktige og nøye utvalgte produkter.

I løpet av årene fra 13 til snart 40 har jeg prøvd, feilet og eksperimentert. Jeg har ikke tall på hvor mange ulike hudpleieprodukter og merker jeg har prøvd, og hvor mye jeg har lagt igjen hos ulike hudpleiere. Noe fungerte bra, mens andre produkter og behandlinger forverret hud-tilstanden min.

Sommeren 2016 begynte jeg å lese om koreansk hudpleie, og ble fascinert og interessert. Koreanske kvinner er jo også kjent for sin plettfrie og glødende hud. Var det mulig for meg å oppnå slike resultater? “forskningen” startet! Jeg googlet og leste som en gal, dag og natt. Dette ble nærmest en besettelse en periode. En altoppslukende hobby som etterhvert utviklet seg til en forretningside.

Jeg har snart brukt “et lite statsbudsjett” på ulike produkter. Min filosofi er at alt jeg selger skal våre testet og godkjent av meg selv. Med visse unntak selvfølgelig, det sier seg selv at min kombinasjonshud ikke ville respondere spesielt godt på produkter beregnet på tørr hud. Men jeg har da prøvd produktene som er utviklet for fet/kombinasjonshud i samme serie. Jeg har blitt skuffet mange ganger over produkter som ikke har levd opp til forventningene jeg hadde. Produktene jeg selger er et resultat av de som kom igjennom nåløyet hos meg selv, og som er anerkjente produkter i Korea. Det er også et krav fra meg at produktene skal være trygge å bruke og godkjente for salg i EU

Jeg er hverken hudpleier eller dermatolog, men anser meg likevel som kunnskapsrik hva hud og hudpleie angår. Det er ulike hudtyper og hudtilstander som trenger ulike produkter tilpasset deres behov og forventninger. Jeg bistår mer enn gjerne med et spesialtilpasset hudpleie-program for akkurat dine ønsker og behov. Send i så tilfelle en mail til post@skincarejunkie.no der du beskriver hudtype og hva du eventuelt sliter med av hudproblemer, send også gjerne med et nærbilde av huden din uten sminke. Du kan også velge å kjøpe hudpleiesett som er tilpasset fet, kombinasjons, normal eller tørr hud. Dette er basic pakker som gir deg en fullkommen hudpleierutine morgen og kveld.

Happy shopping!

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[divider]

[blog_posts style=”default” columns=”2″ columns__md=”1″ depth=”2″ slider_nav_style=”simple” slider_nav_position=”outside” image_height=”89%” image_width=”43″]

[/col]

[/row]