Pyunkang Yul – merket for deg med sensitiv og irritert hud

Pyunkang Yul – merket for deg med sensitiv og irritert hud

Dette innlegget er kraftig på overtid og burde vært skrevet for lenge siden. Pyunkang Yul er et av merkene vi har hatt siden vi åpnet nettbutikken i oktober 2017. Det er også et av merkene vi selger mest av, og som kundene kjøper igjen og igjen. Grunnen til det er enkel – her får du det du blir lovet, produkter med få og trygge ingredienser som ikke irriterer huden. Det er likevel mange som ikke har oppdaget denne perlen av et hudpleiemerke enda, derfor tenkte jeg å gi dere en liten innføring med dette innlegget og samtidig introdusere en spennende nyhet fra merket.

Utviklet på en anerkjent medisinsk klinikk i Sør-Korea

Pyunkang Yul er et relativt nytt koreansk hudpleiemerke, det ble lansert på det koreanske markedet i 2016 og få måneder senere hadde det rukket å bli en suksess i flere land i Europa og i USA. Merket er utviklet på den anerkjente medisinske klinikken – Pyunkang Oriental Medicine Clinic i Sør-Korea. Klinikken behandler pasienter med vanskelige hudlidelser som rosacea og alvorlig atopisk eksem. Merket ble til etter at flere pasienter på klinikken ønsket produkter de kunne bruke hjemme for å videreføre de gode resultatene de hadde fått på klinikken.

Få men effektive ingredienser

Hvert produkt som utvikles, testes nøye før de lanseres. Pyankang Yul tester IKKE på dyr, og er i tillegg vegansk. Hver ingrediens som brukes har blitt valgt for å være de mildeste og tryggeste for huden. De bruker også så få ingredienser som mulig, for jo færre ingredienser et produkt inneholder jo mindre risiko er det for allergiske reaksjoner eller irritert hud. Eksempelvis inneholder Pyunkang Yul Mist Toner kun 5 ingredienser!

Et annet poeng er at veldig mange bruker produkter som kan være litt “tøffe” mot huden, slik som retinol, tretinoid eller AHA/BHA syrer i sterke konsentrasjoner. Dette er produkter som kan forbedre hudkvaliteten betraktelig, men som samtidig kan gjøre huden mer sensitiv og irritert. Huden vil da foretrekke produkter med få og milde ingredienser som ikke irriterer eller tørker ut huden ytterligere. Produktene fra Pyunkang Yul er perfekte i så måte.

Pyungkang Yul er basert på tradisjonell østlig medisin

Det å finne og vedlikeholde olje -og fuktighetsbalansen i huden din er viktig for å oppnå en sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden finne sin optimale balanse og huden vil bli sunn og mer glødende. Og hvem vil vel ikke ha sunn og glødende hud?

Pyunkang Yul baserer sine produkter på tradisjonell østlig medisin og er sentrert rundt 2 rot-ekstrakter – coptis japonica root extract og astragalus root extract.

  • Produktene som inneholder coptis japonica root extract er beregnet på fet og kombinert hud og balanserer fet hud. Det er en ekstrakt som er anti-inflammatorisk, er rik på anti-oksidanter og har UV-beskyttende egenskaper når den brukes med solkrem.
  • Produktene som inneholder astragalus root extract er først og fremst beregnet på tørr hud og har kraftige anti-age egenskaper. Denne ekstrakten er en veldig populær utemedisin for å bygge opp immunsystemet. Når den påføres på huden via hudpleieprodukter har den vist seg å ha sår-helende og anti-inflammatoriske egenskaper. Den er også full av anti-oksidanter og vil jevne ut hudtonen.

Selv om produktene deles inn i 2 hovedkategorier der noen produkter er beregnet på fet og kombinasjonshud og noen på tørr hud, kan flere av produktene likevel brukes av andre hudtyper. Et godt eksempel er Pyunkang Yul Mist Toner og Pyunkang Yul Essence Toner, jeg har selv kombinasjonshud og begge tonerene passer for huden min.

Nytt produkt – Pyunkang Yul ATO Cream Blue Label

Ah, det var en gledens dag når jeg prøvde denne kremen første gang! Nok et fantastisk godt produkt fra Pyubkang Yul. Jeg har i utgangspunktet ikke sensitiv hud i det hele tatt, men jeg bruker både retinol og tretinoin på huden min flere ganger i uken. Dette er vitamin  A-syre produkter som brukes for å forbedre utseende og tekstur i huden. I tillegg bruker jeg både BHA og AHA syrer (ikke på samme dag altså!). Alt dette gjør huden min mer sensitiv, og til tider både rød, irritert og flassete. Spesielt om jeg har vært litt for ivrig med disse produktene. Og nettopp her kommer Pyunkang Yul ATO Cream Blue Label inn i bildet. Kremen roer irritert hud som ingenting annet jeg har prøvd. Denne kremen, med en fuktighetsgivende sheet maske først, har virkelig reddet huden min et par ganger i det siste.

Pyunkang Yul ATO Cream Blue Label er en beroligende og fuktighetsgivende krem som er perfekt for de som lider av sensitiv og irritert hud. Kremen har en lett konsistens og trekker raskt inn i huden. Den er laget med naturlige og milde ingredienser for å helbrede og fukte alle hudtyper, inkludert hud med rosacea og atopisk eksem. Kremen er også super å bruke på barn på grunn av den trygge ingredienslisten.

Stjerneingrediensen i kremen er kaprifol blomsterekstrakt – en ingrediens som er full av hud-nyttige næringstoffer og har anti-inflammatoriske egenskaper. Ceramider og peptider jobber sammen for å bygge opp hudens fuktighetsbarriere slik at huden blir smidig, sunn og glødende. Azulene bidrar med antioksidanter og anti-age fordeler. Kremen er fri for potensielt irriterende stoffer, deriblant parabener, parfyme og mineralolje. Kremen kommer i en praktisk pumpeflaske. Den passer for normal, kombinert og tørr hud. Den kan brukes som en behandlende krem når huden din er ekstra irritert og sensitiv, eller hver dag om du har behov for det.

Gothamista elsker Pyunkang Yul

Gothamista, eller Renèe som hun egentlig heter, er en populær og svært inspirerende hudpleieblogger og youtuber. Dette er en dame man virkelig kan lære mye av, og som inspirerer meg og mange flere “hudpleie-nerder” verden over. Ta en kikk på videoen under og finn ut hva hun synes om Pyunkang Yul.

 

En oversikt over andre Pyunkang Yul produkter i vårt sortiment

Pyunkang Yul Mist Toner – Dette er en av mine personlige favoritter fra merket, og har vært et fast innslag i min hudpleierutine i rundt et år nå. Jeg bruker den på morgenen etter C vitamin serum (c vitamin serum jobber best på helt ren hud og jeg ønsker å ha dette tidlig i hudpleierutinen min, derfor serum før toner) Toneren er full av anti-oksidanter og er derfor perfekt å bruke på morgenen for å øke beskyttelsen mot frie radikaler. Jeg bruker den gjerne som en setting spray over sminken også, og gjerne som en forfriskende mist gjennom dagen.

Det er en kjølende og utrolig fuktighetsgivende toner som kommer i en praktisk spray flaske. Toneren er basert på hele 91,9 % Coptis Japonica Root Extract som er et kraftig antioksidant kjent for sine anti-innflamatoriske, nærende og energigivende egenskaper. Den inneholder også hyaluronsyre og glycerin for å tilføre og bevare fuktighet i huden. Toneren absorberes raskt, tilfører fuktighet og frisker opp huden. Den passer alle hudtyper, men er spesielt godt egnet til kombinert og fet hud som er akne-utsatt. Innhold: 200 ml.

Pyunkang Yul Essence Toner –  Dette er en genial, intenst hydrerende toner som tilfører både næring og fuktighet til huden. Denne toneren inneholder ikke vann, men i stedet 91,3 %  Astragalus Root Extract. Denne ekstrakten er full av antioksidanter, mineraler, flavonider og aminosyrer.Toneren tilfører næring og fuktighet, jevner ut hudtonen, virker helende og kan dempe betennelse i huden. Den har en gèle-lignende konsistens som raskt absorberes i huden og styrker hudens beskyttelsesbarriere. Toneren kan brukes av alle hudtyper, men passer ekstra godt til hud som føles tørr og stram, og lett blir rød og irritert. Innhold: 200 ml.

Pyunkang Yul 1/3 Cotton Pads – Her kommer et produkt du ikke visste at trengte, men som du ikke vil unnvære når du først har prøvd dem! Bruk disse padsene, og du kommer bare til å trenge 1/3 av mengden av toner som du vanligvis bruker, derav navnet på padsene. Disse myke, tynne padsene er designet for å bruke toner eller essens mer effektivt enn ved å bruke vanlige bomullspads. Padsene er laget av en celluloseblanding og trekker ikke til seg like mye veske som vanlige bomullspads. De vil heller ikke legge igjen rester etter padsene på huden, og er derfor supre å bruke til å lage din egen sheet maske. Bare dynk 3 pads med din favoritt toner eller essens (vi anbefaler sterkt Pyunkang Yul Essence Toner) og plasser dem på pannen og kinnene. Vent 5 til 10 minutter før du fjerner dem. Innhold: 160 pads pr. boks.

Pyunkang Yul Moisture Serum – Enda en av mine personlige favoritter fra merket. Jeg bruker det på dagtid under solkrem i stedet for en fuktighetskrem. Det er det perfekte serumet for hud som er kombiner (hud med ulike soner, fet T-sone og normal til tørr hud i kinnene). Serumet er formulert for å balansere hudens olje og fuktighetsnivå for å oppnå en balansert, sunn hud. Hemmeligheten ligger i den rette kombinasjonen av stjerne-ingrediensene, som inkluderer Coptis Japonica Root Extract og olivenolje. Dette serumet roer og kjøler ned samtidig som det tilfører fuktighet i dybden for irritert, sensitiv, fet og dehydrert hud. Den lette lotion-lignende konsistensen er lett å påføre og absorberes raskt i huden. Passer til alle hudtyper, men er spesielt godt egnet til fet og kombinert hud som er irritert, sensitiv og dehydrert. Serumet kommer i en generøs størrelse på hele 100 ml, de fleste serum kommer i 30 ml flasker.

Pyunkang Yul Moisture Cream – En super krem for hud som er fet eller kombinert. Jeg bruker den stort sett som en lett nattkrem, da jeg bruker serumet og solkrem på dagtid. Kremen egner seg for bruk både på dagen og natten. Hovedingrediensen i denne lette kremen er Coptis Japonica Root Extract som balanserer fet hud, er anti-innflamatorisk, rik på antioksidanter og har UV beskyttende egenskaper (NB! brukes i tillegg til solkrem på dagtid). Kremen har en lett gèle-lignende konsistens som absorberes super raskt i huden. Den er perfekt for å lukke fuktighet inne og holder huden glødende og velbalansert hele dagen. Innhold: 100 ml.

Pyunkang Yul Nutrition Cream – Denne kremen er rikere i konsistensen enn moisture cream og er derfor perfekt for de med tørrere hudtype. De med normal hud vil nok også like denne kremen, spesielt som en nattkrem. Dette er en luksuriøs, tykk og glatt fuktighetskrem som glir lett på huden og smelter inn uten at huden kjennes oljete eller fet. Kremen er formulert med trygge og skånsomme ingredienser som er spesielt godt egnet for tørr hud som mangler liv og glød. Kremen forhindrer tegn på aldring, forbedrer elastisiteten og tilfører intens fuktighet og glød. Kremens hovedingrediens er Astragalus Membrananaceus Root Extract, denne ekstrakten er full av antioksidanter, mineraler, flavonider og aminosyrer. Denne ingrediensen virker helende på irritert og rød hud, kan lysne pigmentflekker, er anti-innflamatorisk og har sterke anti-age egenskaper. Innhold: 100 ml.

Pyunkang Yul Oil – En lett ansiktsolje som gjør huden sunn og ungdommelig. Oljen gir huden antioksidant beskyttelse med en kraftfull blanding av plantebaserte oljer som jojobaolje, solsikkeolje, geraniumolje og rosmarinolje. Huden føles mettet på fuktighet og næring, uten den fete og oljete følelsen som oljer ofte gir. Oljen absorberes raskt i huden og er fri for parabener og mineralolje. Pyunkang Yul oljen tetter ikke porene og er 100 % naturlig. Passer til normal, tørr og kombinasjonshud. Innhold: 26 ml.

 

Pyunkang Yul Balancing Gel – Denne gèlen brukes som siste steg i hudpleierutinen og danner en beskyttende, fuktighetsgivende barriere på huden. Gèlen virker beroligende, helende og balanserende på huden. Den inneholder kun 7 ingredienser av beste kvalitet, og har anti-age egenskaper,  øker fuktighetsnivået og bygger opp hudens beskyttelsbarriere. Astragalus Membranaceus Root Extract er en kraftfull anti-age ingrediens og fyller hele 90 % av denne gèlen. Den honning-lignende konsistensen griper fast på hudens overflate og og smelter så når den klappes og presses inn i huden. Resultatet er glatt og sterk hud med en spretten, ung tekstur. Passer normal, kombinert og tørr hud. Innhold: 60 ml.

Flere spennende produkter fra dette merket kommer om ikke så alt for lenge, følg med i nettbutikken fremover 🙂

 

Skrevet av Janniche Hyldmo

 

 

 

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *