Secret Key – Nytt merke hos Skincare Junkie

Secret Key – Nytt merke hos Skincare Junkie

 

Det har skjedd mye hos oss siden vi åpnet nettbutikken i begynnelsen av oktober 2017. Butikken er i stadig utvikling i forhold til hvordan den er bygd opp rent visuelt, og vi får hele tiden inn nyheter. Såpass mye at jeg ikke har rukket å skrive om det – før nå. I dag vil jeg introdusere et nytt merke vi har tatt inn, Secret Key heter det.

Jeg er virkelig oppglødd over dette koreanske merket som har både  hudpleie og sminke. Vi har valgt å holde oss til hudpleie i nettbutikken vår foreløpig, men du skal ikke se bort i fra at vi tar inn sminke på et eller annet tidspunkt.

Men tilbake til merket Secret Key, og hvorfor jeg er så oppglødd! For det første så har de utrolig gode produkter med fokus på ingredienser som vil forbedre huden, samtidig som de ofte utelater ingredienser som kan virke irriterende på huden. Den andre grunnen til at jeg er så oppglødd over Secret Key, er prisen på produktene. Vi snakker priser helt ned til 99 kroner uten at det går på bekostning av kvaliteten. Vinn vinn der altså! Dette merket er tatt inn i varmen av flere kjente K-Beauty bloggere og youtubere, blant annet Fifty shades of snail og Gothamista. Så det er altså mulig å få gode og virkningsfulle hudpleieprodukter uten å betale skjorta for det. I dette innlegget vil jeg kort introdusere de produktene vi har tatt inn fra Secret Key.

 

Secret Key Starting Treatment Essence

 

 

Først ut er Secret Key Starting Treatment Essence. Dette var produktet som gjorde meg oppmerksom på merket for over et år siden. Jeg leste et blogginnlegg av en av mine favoritt K-Beauty bloggere (fifty shades of snail) hvor hun skrev om denne essensen og jeg ble nysgjerrig. Den skuffet ikke! Så hva er dette produktet med det merkelige navnet? Kort fortalt så er det en vannaktig fermentert essens som hevder å tilføre fuktighet, glød og gjøre huden mykere. Ved kontinuerlig bruk vil den også lysne pigmentflekker, jevne ut hudtonen og gi anti-age effekter til huden.

Jeg skal innrømme at jeg syntes det var et merkelig produkt til å begynne med, men så over tid, merket jeg subtile forbedringer ved huden min. Huden virket generelt sunnere og mer balansert, mer gjennomfuktet og i bedre stand til å absorbere produkter jeg brukte etter dette. For dette er et produkt som er ment å bruke rett etter rens gjerne i stedet for toner, eller rett etter aktive produkter som L-askorbinsyre(C vitamin) eller BHA/AHA syrer dersom du bruker det. En annen svært positiv effekt denne essensen har på huden min, er å gi en fantastisk glød! Denne tynne, men virkningsfulle essensen har nå fått en fast plass i min morgen rutine. Jeg renser huden, påfører mitt trofaste c vitamin serum Tiam My Signature C Source Serum, så gir jeg serumet 10 til 15 minutter alene på huden min før jeg påfører Secret Key Starting Treatment Essence. Jeg påfører essensen ved å helle den i hånden opp klappe det inn i huden til den er absorbert. Alt som påføres etter denne essensen trekker raskere inn i huden når jeg har brukt den.

Dette er virkelig et multi-produkt som tilfører næring til huden, hjelper til å lysne pigmentflekker, tilfører fuktighet, kontrollerer overflødig sebum, øker elastiteten og forbedrer hudstrukturen. Essensen passer alle hudtyper og inneholder IKKE parabener, alkohol, mineralolje eller parfyme.

 

Secret Key Aloe Soothing Moist Toner

 

Nok et produkt som har imponert meg og mange flere med sin rene, fuktighetsgivende formula. Den kjente bloggeren Gothamista gjorde meg oppmerksom på toneren i en av sine videoer om fuktighetsgivende tonere. Hovedingrediensen i Secret Key Aloe Soothing Moist Toner er Aloe Vera vann som er kjent for å ha en beroligende og fuktighetsgivende effekt på huden. I tillegg inneholder toneren store mengder hyaluronsyre som tilfører plenty med fuktighet og samtidig øker hudens evne til å holde på fuktighet. Den inneholder også et svært nyttig stoff som heter Beta glucan, som har bevist effekt på reduksjon av fine linjer og rynker i huden. Beta glucan er et kraftig antioksidant og har anti-innflammatoriske egenskaper. Som om ikke dette var nok tilfører Beta glucan store mengder fuktighet og roer irritert hud.

Dette er en utrolig god toner som passer alle hudtyper, selv de mest sensitive da toneren er fri for alkohol, parabener, silikon, mineralolje og kunstige fargestoffer. Prisen er et annet stort pluss med denne toneren, kun 99 kroner må du ut med dersom du vil ha denne inn i hudpleierutinen din.

 

Secret Key Lemon Sparkeling Cleansing oil

 

Renseolje er essensielt i den koreanske hudpleierutinen da det inngår som det første steget i en dobbel renserutine, etterfulgt av en vannbasert rens. Det å dobbelrense huden har hatt enorm effekt på min hud i form av mye renere hud med færre urenheter. Secret Key har en glimrende renseolje som virkelig får jobben gjort når det gjelder å fjerne sminke og solkrem. Secret Key Lemon Sparkling Cleansing Oil hjelper til å rense bort keratin og døde hudceller som kan tette porene dine. Den fjerner effektivt all makeup, inkludert vannfast, uten å irritere huden. Oljen er rik på vitamin C og vil tilføre næring og jevne ut hudtonen, mens andre naturlige oljer tilfører fuktighet slik at huden blir ren uten å bli strippet for sine naturlige oljer. Følg opp med en god vannbasert rens og huden din er klar for kveldens hudpleieprodukter.

Oljen passer alle hudtyper og er fri for parabener, mineralolje, alkohol, SLS og kunstige fargestoffer.

 

Secret Key Lemon Sparkeling Peeling Gel

 

Nok et produkt som har imponert meg kraftig fra Secret Key. Også denne peeling geleen oppdaget jeg for over et år siden etter anbefaling fra en K-Beauty entusiast. Jeg bruker fruktsyrer på huden min flere ganger i uken, men noen ganger er det bare så godt med en skikkelig rens med en peeling gele som denne. Den skal påføres på nyrenset , tørr hud ved å massere den inn i huden. Geleen kan masseres på huden i opp til 5 minutter og vil løsne døde hudceller slik at ny, sunn hud kan titte frem.

Secret Key Lemon Sparkeling Peeling Gel inneholder sitrussyre fra sitroner og kullsyreholdig vann og vil fjerne døde hudceller og samtidig gi huden din glød og vitalitet. Den inneholder også Centella Asiatica ekstrakt som har en beroligende effekt på huden, og Aloevera ekstrakt som tilfører fuktighet. Huden din etterlates myk og smidig, og i bedre stand til å absorbere andre produkter.

Jeg har ofte Spa dager på søndager som kan inkludere opp til flere ansiktsmasker. Jeg elsker å starte med denne for å fjerne døde hudceller og skikkelig rense opp i porene, før jeg fortsetter med mer fuktighetsgivende masker. Peeling geleen passer alle hudtyper og er fri for parabener, alkohol, SLS, mineralolje og silikon. Prisen er også veldig hyggelig til kun 129 kroner.

 

Secret Key Lemon Sparkeling Peeling Pad

 

Det er flere måter å fjerne døde hudceller og rense huden for urenheter på. Et alternativ til peeling geleen over her, er disse geniale peeling padsene. Secret Key Lemon Sparkeling Peeling Pad er så skånsomme at de kan brukes daglig om du ønsker det. Bomullspadsene er dynket i en spesiell blanding som renser huden for urenheter og hudormer, og åpner tette porer. Padsene vil også hjelpe til å fjerne døde hudceller. Som et resultat vil du få glatt, ren og glødende hud.

Vann med kullsyre forbedrer blodsirkulasjonen og stimulerer cellefornyelsen. Sitron ekstrakt har en antibakteriell og tonende effekt, og forhindrer dannelsen av nye urenheter. Betaine salisylsyre trenger ned i porene, løser opp talgpropper og fjerner døde hudceller. Padsene inneholder også glycerin og hyaluronsyre som tilfører fuktighet til huden.

På dager som jeg ønsker en kjapp, men effektiv eksfoliering av huden min er disse perfekte. Jeg bruker de rett etter rens på tørr hud. Padsene har to forskjellige sider, en preget og en glatt. Stryk paden med den pregede siden i sirkulære bevegelser over ansikt og hals. Snu så paden og gjør det samme med den myke, glatte siden. Etterpå forsetter du med resten av hudpleierutinen din.

Også disse passer alle hudtyper med sin skånsomme formulering. Pakken inneholder 70 pads så du får mye for 169 kroner som padsene koster.

 

 

Secret Key Starting Treatment Cream

Det å finne gode fuktighetskremer er vanskeligere enn hva man skulle tro. Det kan jeg skrive under på med min kombinasjonshud som er ekstremt utsatt for akne. Jeg skal innrømme at jeg hvinte av fryd når jeg leste ingredienslisten på denne kremen (kanskje vanskelig å forstå dersom du ikke er hudpleie junkie og ingrediens frik) Denne fuktighetskremen er nemlig fylt til randen av godsaker for huden. Her er det fult av anti-age ingredienser og ingredienser som vil styrke hudens beskyttelsesbarriere. I tillegg tilfører den selvfølgelig plenty med fuktighet og gir huden en fantastisk glød! I dette tilfellet må jeg nesten ramse opp alle godsakene som kremen inneholder:

  • Galactomyces Ferment Filtrate – Et naturlig gjærekstrakt som inneholder aminosyrer, enzymer og antioksidanter.
  • Ceramider – styrker hudens beskyttelsesbarriere.
  • Niacinamide – jevner ut hudtonen, reduserer fine linjer, reduserer størrelsen på forstørrede porer og styrker hudens beskyttelsesbarriere .
  • Squalane olje, shea olje, macademia olje, mandel olje, argan olje og jojoba olje tilfører næringstoffer, styrker beskyttelsesbarrieren og forhindrer fuktighetstap.

Secret Key Starting Treatment Cream inneholder IKKE parabener, mineralolje eller kunstige fargestoffer. De med fet hud bør nok holde seg unne denne da den inneholder ganske mange pleiende oljer som kan bli for mye for fet hud. Hudtyper som er normale, tørre og kombinerte vil gå godt med denne kremen.

 

 

Secret Key Starting Treatment Eye Cream

 

Jeg avslutter med øyekremen vi har tatt inn i denne serien. Også her ble jeg virkelig positivt overasket over hvor god den var, og spesielt til prisen som er 149 kroner! Jeg har brukt øyekrem både morgen og kveld siden jeg var 20 år, altså halve livet!  Noen har gitt veldig gode resultater, mens andre har vært mer mehh. Secret Key Starting Treatment Cream er definitivt IKKE mehh. Også denne, som i fuktighetskremen over, er stappfull av ingredienser som gjør en forskjell for huden.

Huden rundt øynene er tynnere og mer sensitiv enn huden i resten av ansiktet og trenger derfor en krem som er tilpasset dette. Denne kraftfulle anti-age øyekremen inneholder hele 80 % Galactomyces Ferment Filtrate – Et naturlig gjærekstrakt som inneholder aminosyrer, enzymer og antioksidanter. Øyekremen vil lysne den sarte huden rundt øynene og øke cellefornyelsen slik at huden fremstår mykere og med mindre fine linjer. Øyekremen inneholder også Niacinamide som lysner mørke ringer og reduserer fine linjer, samt ceramider som vil forbedre hudbarrieren.

Øyekremen passer alle hudtyper og er fri for mineralolje, alkohol, parabener og kunstige fargestoffer.

 

 

 

 

 

 

 

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *