Uimotståelige søte nyheter fra Innisfree!

Uimotståelige søte nyheter fra Innisfree!

Koreansk hudpleie og sminke er kjent for å ha høy kvalitet til fornuftig pris. I tillegg er Sør Koreanerene svært opptatt av estetikk og elsker søte forpakninger. Dette blir det uimotståelige produkter av. Og når Innisfree slår seg sammen med Mentos og lanserer limited edition av sitt bestselgende Innisfree No Sebum Mineral Powder i 6 ulike Mentos varianter – ja da er det lov å la seg friste!

Dette er som sagt et limited edition samarbeid, eller begrenset opplag som det heter på norsk, og er opprettet for å feire pudderets 14 års jubileum. Innisfree har laget seks limited edition versjoner av sitt ikoniske pudder, hvor hver av de seks typene har forskjellig duft for å gjennskape Mentos smakene. Altså disse pudderene lukter fantastisk, og det er nesten umulig å velge en favoritt! Når man bruker disse blir man minnet på gleden ved å åpne en pakke deilig Mentos.

Innisfree No Sebum Mineral Powder har blitt en kult-favoritt over hele verden av en grunn. Pudderet har en superfinmalt konsistens som smelter raskt inn i huden. Det er et transparent pudder, noe som gjør at alle hudfarger kan bruke det. Pudderet er tilsatt mineraler fra Jeju, mynte og økologisk grønn te som hjelper huden å finne sin perfekte olje- og fuktighetsbalanse. Pudderet absorberer og kontrollerer oljeproduksjonen, spesielt i T-sonen. Huden føles frisk og ser fløyelsmatt ut hele dagen. Pudderet gjør også at foundation og concealer sitter lenger, uten å bli “kakete” på huden. I tillegg er pudderet supert å bruke som en tørrsjampo, som et kroppspudder, som base før man påfører maskara eller øyenskygge, og faktisk også som en deodorant.

Hvem kan motstå dette? Jeg vil også foreslå pudderet som en supersøt gave til en god venn:) Så hvilket pudder kunnde du tenke deg av de seks typene under?

Innisfree No Sebum Mineral Powder Mentos edition #Mint

Innisfree No Sebum Mineral Powder Mentos Edition #Melon
Innisfree No Sebum Mineral Powder Mentos Edition #Cherry
Innisfree No Sebum Mineral Powder Mentos Edition #Grape
Innisfree No Sebum Mineral Powder Mentos Edition #Lemon
Innisfree No Sebum Mineral Powder Mentos Edition #Peach

Skrevet av Janniche Hyldmo

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *