Vi elsker Laneige leppemaske – Nå har vi fått inn 3 nye varianter!

Vi elsker Laneige leppemaske – Nå har vi fått inn 3 nye varianter!

Vi og våre kunder elsker Laneige leppemasken, ikke bare vi men kunder over hele verden har omfavnet denne “mirakelmasken”. Leppemasken er en stor favoritt på Sephora og kundeanmeldelsene er overveldende. De har over 8000 5-stjerners bedømmelser på Laneige Lip Sleeping Mask!

Så hva er grunnen til at så mange elsker akkurat denne leppemasken og at den har fått kultstatus over store deler av verden? Først og fremst så er det at dette er et produkt som holder det den lover – tørre, sprukne lepper forvandles til myke, kysseklare lepper over natten!

Masken er fullpakket med antioksidanter, c vitamin og mineraler som jobber sammen for å gi næring og fuktighet til leppene. Leppemasken inneholder også et patentert stoff, Moisture Wrap, som danner en beskyttende og fuktighetsgivende hinne på leppene. 

Om du sliter med tørre og sprukne lepper, eller bare elsker myke lepper bør du prøve Laneige Lip Sleeping Mask. Selv de tørreste lepper har blitt “reparert” over natten med denne. Og selv om den markedsføres som en over-natten-leppemaske, kan den selvfølgelig brukes som en vanlig leppepomade også.

Fra før har vi kun hatt en type inne – Berry, nå utvider vi sortimentet med 3 nye, deilige “smaker”. Og vi kan si med en gang at det ikke blir lett å velge! Skal man gå for “orginalen”, den rosa Berry som lukter deilig av bær eller prøve en av de 3 fristende , nye typene? Den turkise Mint Choco kan vi love er fristende og minner sterkt om After Eight sjokoladen om du liker den. Eller hva med den grønne Apple Lime som lukter friskt og syrlig av eple og lime? Den ferskenfargede Grapefruit er også en favoritt hos undertegnede, den lukter søtt og sitrusaktig av Grapefrukt. Klarer du å velge en, eller må du som meg ha flere?

Laneige Lip Sleeping Mask kjøper du her.

Skrevet av Janniche Hyldmo

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *