Vi har fått inn verdens beste concealer!

Vi har fått inn verdens beste concealer!

Det er kanskje en litt bombastisk påstand, men likefullt min helt ærlige mening! Denne concealeren har jeg brukt siden 2017, til og fra, og hver gang jeg tar den frem igjen så lurer jeg på hvorfor i all verden jeg prøver andre concealere. Concealeren jeg snakker om er The Saem Cover Perfection Tip Concealer. Denne concealeren har vært en kult-favoritt i Korea i flere år og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Det er rett og slett den perfekte concealeren til en veldig god pris!

Concealeren kommer i en transparent beholder slik at du kan se fargen på concealeren. Den har en spiss svamp aplikator som gjør påføringen enkel og det er lett å kontrollere hvor mye produkt du tar på. Den kommer i 3 ulike farger, desverre bare for de lyse til medium hudtonene. Personlig foretrekker jeg den lyseste, no. 1 Clear Beige, rundt øynene da jeg liker å lysne det området. I resten av ansiktet passer begge de andre nyansene, litt avhenig av årstid. No 1,5 Clear Beige er super på vinterhalvåret, mens no 2 Rich Beige passer fint på sommeren eller om jeg har brukt selvbruning.

Formula

Concealeren har en kremete formula som smelter raskt inn i huden og tørker raskt til den perfekte matte finishen jeg elsker. Pigmenteringen er AMAZING, med bare et lite sveip kan du dekke nesten alt. Sliter du med kraftige blå ringer under øynene, kan det hende du må gå over to ganger. Det er ikke noe problem, da den ikke kaker seg selv om man legger to lag. Også kviser dekker den perfekt synes jeg, bare påfør en bitteliten mengde rett på kvisen og dabb det forsiktig inn med fingeren. Jeg foretrekker å “sette” concealeren med et transparent pudder for at den ikke skal stripe seg og at den skal vare lenger. Mitt favorittpudder til dette er Innisfree No Sebum Mineral Powder.

Concealeren er utrolig drøy i bruk da man trenger så lite produkt for å dekke det man skal. Jeg opplever den også som en ganske fuktighetsgivende concealer, selv om den tørker raskt. Jeg vil derfor si at denne concealeren passer alle hudtyper. Og en ekstra bonus helt til slutt er at den har solfaktor 28 🙂

Kjøp concealeren her.

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *