Vi relanserer Neogen!

Vi relanserer Neogen!

Ja du leste riktig, Neogen er på plass hos oss igjen etter en lang pause fra hyllene våre. Vi har fått en del henvendelser fra kunder som savnet produktene og de har noen skikkelig spennende nye produkter vi ikke kunne motstå.

Neogen er et hudpleiemerke som har vært på markedet lenge, det ble lansert i Sør-Korea i år 2000 og har dermed 20 års jubileum i år. Produktene er naturlige og utvikles ved hjelp av avansert bioteknologi. Her får du multifunksjonelle produkter som gir deg optimale resultater selv med en enkel hudpleierutine. Neogen leverer det seneste og mest effektive innen hudteknisk forsking, så her får du virkelig valutta for pengene dine.

Vi har valgt å ta inn alle produktene vi hadde tidligere, pluss noen håndplukkede favoritter vi har stor tro på. Neogen er et merke som virkelig er i vinden for tiden, så her vil vi nok få nyheter fortløpende. I dette innleggget vil jeg fokusere på to av deres mest spennende og effektive produkter: NEOGEN Real Ferment Micro Essence og NEOGEN Real Ferment Micro Serum.

Neogen Real Ferment Micro Essence

Dette er en tyntflytende essens fullpakket med en konsentrert blanding av ingredienser som har antiage egenskaper, tilfører intens fuktighet og jevner ut hudtonen din. I tillegg er den kjent for å gi en intens glød!

Essens skal påføres etter toner og er kjent som selve “hjertet” i en koreansk hudpleierutine. Etter rens og toner, heller du essensen i håndflaten og klapper den på huden din til den er fullstendig absorbert.

Neste nivå glød

Det som virkelig gjør denne essensen bemerkelsesverdig er den intense gløden huden min får av den. Det er også nettopp det NEOGEN Real Ferment Micro Essence har blitt kjent for – intens glødende hud! Sør koreanerene har et begrep som har bredt seg til store deler av verden; honey skin eller oversatt til norsk – honninghud. Det er enkelt forklart neste nivå glød etter sunn hud, som vanligvis oppnås gjennom en rutine med mye fuktighetsgivende ingredienser.

Ingrediensene

Når man tar en titt på ingredienslisten forstår man hvorfor produktet gir en så intens fuktighet og glød, og hvorfor den jevner ut hudtonen og fyller ut fine linjer. Navnet på essensen – Real Ferment Micro Essens – er svært passende når vi ser at den inneholder mer enn 93 % naturlig gjærede(fermenterte) ingredienser som Bifida Ferment Lysate og Saccharomyces Ferment Filtrate.  Fermenterte ingredienser produserer naturlige aminosyrer, vitaminer og antioksidanter som er gode for huden. I tillegg tilfører bjørkesaft og hyaluronsyre fuktighet til huden, mens risekstraktene i essensen får huden til å se ut som den er opplyst fra innsiden. Kombinasjonen av naturlige lysemidler, antioksidanter og cellekommuniserende ingredienser gjør dette til en skikkelig “kraftjuice” for huden din.

Hvorfor jeg elsker den

Dette produktet er fantastisk av noen viktige grunner, men jeg elsker det først og fremst på grunn av den intense men likevel lette fuktigheten den tilfører huden min. Den tetter ikke porene mine slik en rik fuktighetskrem kan gjøre, men hydrerer nesten like godt. Den ser også ut å ha en oppstrammende effekt på min aldrende hud og fyller ut de fine linjene mine midlertidig. Jeg elsker også at den trekker superraskt inn i huden uten å etterlate et klissete belegg på huden.

Neogen Real Ferment Micro Serum

Serumet ble utviklet av Neogen noen måneder etter Neogen Real Ferment Micro Essence for å komplimentere essensen og forsterke effekten av dem begge. Jeg liker vanligvis og mixe og matche produkter fra forskjellige merker, men jeg gjør gladelig et unntak her. Disse to sammen er virkelig en Power-duo jeg ikke vil være foruten!

Ingrediensene

Dette er et høykonsentret serum som inneholder 61 % gjærede (fermenterte) ingredienser som Bifida Ferment Lysate, Saccharomyces Ferment Filtrate, risekstrakt (Sake), og aktive ingredienser som niacinamide, c vitamin, panthenol og kollagen som raskt absorberes i huden. Serumet vil gi umiddelbar fuktighet og glød til huden, og samtidig jevne ut hudtonen og øke hudens elastisitet.

Hvorfor jeg elsker det

Fra jeg begynte å bruke dette serumet så jeg nærmest øyeblikkelige resultater, og jeg har brukt det en eller to ganger om dagen i noen uker nå. Serumet har en lett gelè lignende konsistens som trekker raskt inn i huden og jeg må si jeg elsker følelsen det gir på huden min. Som essensen tilfører det intens fuktighet og glød, men det jeg elsker mest er at serumet virkelig har jevnet ut hudtonen min. Jeg har ganske ujevn hudtone etter årevis med akne, men nå ser jeg endelig mye jevnere hudtone når jeg ser meg i speilet.

Så konklusjonen er at jeg anbefaler Neogen Real Ferment Micro Essence og Neogen Real Ferment Micro Serum av hele mitt hjerte, og aller helst som en duo:) Kjøp Neogen her.

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *